TRENINZI URODILI PLODOM Antonija Blaće ponovno otkrila koliko je smršavjela: ‘Želim da se registrira da su mi hlače široke u struku’

Antonija Blaće (Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX)

Antonija Blaće ponovno je na Instagramu pokazala svoju transformaciju. Naime, u posljednjih se godinu dana posvetila vježbanju i pravilnoj prehrani, što je itekako urodilo plodom.

Sada je pozirala u narančastim hlačama i topu dugih rukava kojim je naglasila ravan trbuh, a u objavi fotke je napisala:

“Želim da se registrira da su mi hlače široke u struku. Hvala.”

Antonija Blaće (Foto: Instagram/Antonija Blaće)

Voditeljica je i nedavno objavila fotografiju kojom se pohvalila svojom promjenom, a često je pratitelji u komentarima zasipaju porukama podrške.

Podsjetimo, Blaće je ove sezone vodila show ‘Masked Singer’, a iza nje je dugogodišnja televizijska karijera. U fokus javnosti je došla davne 2004. godine kada je participirala u prvom ‘Big Brotheru’, koji se emitirao na RTL televiziji.

Ista joj je televizija ponuda priliku da vodi drugu sezonu spomenutog showa, što je ona objeručke prihvatila, čime je ‘kickstartala’ svoju voditeljsku karijeru. ‘U životopis’ je upisala vođenje emisija ‘Fear Factor’, ‘Hrvatska traži zvijezdu’, ‘Survivor’ i mnoge druge projekte.

Komentari