TREBA LI SE BRIGITTE ZABRINUTI? Macron Terezu primio za ruku i pozvao na večeru u Pariz: ‘Osjetio je moj temperament’

Foto: Screenshot/CROPIX

”Bio je to izuzetan dan po ljepoti svojih emocija, doista jedan krasan dan za pamćenje”, izjavila je legendarna pjevačica, Tereza Kesovija za Jutarnji List nakon što je prisustvovala na svečanom ručku u hotelu Esplanade koji je organizirao premijer Andrej Plenković u čast francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

“Zbilo se to već pri samom kraju ručka, kada me šefica protokola, jedna vrlo simpatična dama, zamolila da pođem za njom. Odvela me do mjesta gdje su sjedili naš Andrej Plenković i Emmanuel Macron, kojem sam prvo na francuskoj jeziku poželjela dobrodošlicu u Hrvatsku, a onda sam mu kazala kako ću mu otpjevati skladbu koju je napisao Francuz i koju sam otpjevala prva na svijetu”, potvrdila je Tereza.

Naš premijer pitao me: “Tereza, hoće li ti trebati mikrofon?”, ali ja sam kazala da mi ne treba i počela pjevati gledajući Macrona kojeg su preplavile emocije oduševljenja dok me slušao. Kada sam završila pjesmu Macron mi je zahvalio, stisnuo mi je ruku i rekao: “Merci”. Potom je dodao: “Vi morate doći u Pariz! Pozivam vas, kad dođete, budite moja počasna gošća na večeri”, dodala je pjevačica pa otkrila hoće li prihvatiti poziv.

“To je prekrasan poziv kojeg sam radosno primila. Hoću li otići? Ništa nije nemoguće. Sve je u Božjim rukama. Pretpostavljam da će Andrej, a tako zovem našeg premijera jer se znamo iz vremena kada smo skupa radili na kampanji Mate Granića, ići u Pariz u uzvratni posjet, pa će me možda pozvati da idem s našom delegacijom”, zaključila je.

Podsjetimo, javnost više intrigira ljubavni život francuskog predsjednika Macrona (46) od njegovog političkog angažmana. Posljednjih 14 godina je u braku sa 25 godina starijom suprugom Brigitte, a njihova veza od samih je početaka izazivala sablažnjavanje javnosti, osobito nakon što se doznalo da je sve započelo još u školskim klupama gdje je ona bila učiteljica, a on njen učenik.

Foto: Screenshot

Društvene mreže su odmah užarile reakcije korisnika koji su se odmah upitali: “Treba li se Brigitte zabrinuti zbog poziva na večeru koji je francuski predsjednik uputio našoj legendarnoj pjevačici?”, budući da njezin suprug voli starije dame.

Foto: Facebook


Komentari