Nakon što je oduševila vitkom linijom Nina otkrila: ‘Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi’

Foto: Instagram / Nina Badrić

Pjevačica Nina Badrić nedavno je oduševila javnost pokazavši svoju novu, vitkiju figuru, a sada je u razgovoru za srpski Story 48-godišnja pjevačica je priznala kako bi voljela dočekati još jednu sretnu vijest koja nikako da joj dođe – htjela bi se zaljubiti.

Priznala je da priželjkuje ljubav, ali da se već predugo ništa konkretno ne događa. Na pitanje kojim riječima bi opisala ljubav kakvu priželjkuje da joj se dogodi, Nina je odgovorila: “Moje srce je slobodno za ljubav, te riječi bi mogle biti i dio odlične pjesme”, rekla je uz smijeh, a zatim se uozbiljila. ‘Ne sjećam se kada sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću. Ipak, istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi (smijeh)’, rekla je i dodala: ‘Što se tiče ‘leptirića’, voljela bih ponovo ih osjetiti i potpuno poblesaviti od ljubavi. Faza od zaljubljivanja do ljubavi je vrlo kratka, ako je prava osoba u pitanju’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina se osvrnula i na tešku 2020. godinu. “Posao kojim se bavim je vrlo specifičan, samim tim što sam slobodni umjetnik koji nastupa kada ga pozovu, praznicima, rođendanima, ljeti, zimi… I kad sam bolesna, pjevam, to publika ne zna i ne vidi. Zarađujem od svoje 17. godine i ovo je prvi put da ne radim. Nepoznanica mi je bilo slobodno vrijeme, uvijek sam ga nekako krala za sebe, zato sada nastojim maksimalno uživati u njemu”, ispričala je.


Komentari