Na Prijovićkinom vjenčanju ‘teškom’ 400 tisuća eura bio i Milan Bandić, evo što je tada izjavio

Milan Bandić, Aleksandra Prijović (Foto: Instagram/Facebook kolaž)

Slušali njezinu glazbu ili ne slušali, voljeli je ili mrzili, uspjeh koji je srpska pjevačica Aleksandra Prijović postigla sa samo 28 godina nešto je što joj se ne može poreći. Nakon što je prošli tjedan tri dana za redom punila beogradsku Štark Arenu, Brenina snaha jučer je najavila i svoj četvrti koncert u zagrebačkoj Areni gdje je prethodna tri najavljena koncerta rasprodala u rekordnom roku.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

I dok među Hrvatima vlada pomama za Prijom – kako je od milja zovu fanovi – malo tko se sjeća da kada je 2018. godine izricala sudbonosno ‘da’ Filipu Živojinoviću, Breninom posinku i sinu umirovljenog tenisača Bobe Živojinovića, jedan od gostiju na vjenčanju bio i nekadašnji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Ivana Brkljačić o srpskoj pjevačici: ‘Ne hejtam nikog, ali ubijate pozivima kako se dočepati gratis karte’

‘Dođem ja u Beograd češće, imam ja par prijateljica’

Kako se tada dugo šuškalo u medijima, a što je u konačnici i sam Bandić potvrdio, vjenčanje godine nije propustio ni najdugovječniji gradonačelnik Zagreba. ‘Jedna mala tajna, idem na svadbu sinu mog prijatelja Bobe Živojinovića. Dođem ja u Beograd češće, imam ja par prijateljica, iznenadili bi se vi, pa nisam ja tak fin kak izgledam’, rekao je tada srbijanskim medijima.

Milan Bndić (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Bandić je taj put odlučio spojiti privatno i poslovno pa se u Beogradu sastao s gradonačelnikom Zoranom Radojičićem te beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i srpskim patrijarhom Irinejem. U hrvatskom veleposlanstvu prisustvovao je prijamu koji je pripremio veleposlanik Gordan Bakota, a potom se zabavljao na vjenčanju godine koje je po pisanju srpskih medija stajalo čak 400 tisuća eura.

Pucnjava na koncertu srpske folk zvijezde koja je rasprodala zagrebačku Arenu: ‘Situacija je pod kontrolom’

‘Uvijek si bio jedinstven i posjedovao si tu veličinu’

Inače, kada je 2021. preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Brena se putem društvenih mreža oprostila od prijatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

‘Dragi naš Milane, bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se s tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i posjedovao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg posljednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i obitelji. Počivaj u miru, neka ti je vječna slava. Brena & Boba’, napisala je pjevačica tada uz zajedničku crno-bijelu fotografiju.


Komentari