MLADENKA IMALA DVIJE VJENČANICE: Oženio se domaći košarkaš, na vjenčanju atmosferu ‘grijala’ Indira!

Nakon mjeseci odgađanja zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, sudbonosno ‘da’ napokon su izgovorili i domaći košarkaš, 24-godišnji Ivica Zubac, koji trenutno igra za NBA momčad Los Angeles Clippers, i njegova dugogodišnja djevojka Kristina Prišč. Nakon šest godina veze, par se na vječnu ljubav zakleo u Malom Lošinju u Crkvi rođenja Blažene Djevice Marije, dok se svečano slavlje nastavilo u hotelu Bellevue u uvali Čikat.

Foto: Instagram

Među uzvanicima bila su i brojna poznata lica kao što su pjevačica Lana Jurčević, dizajnerica Kristina Burja te Dina Dragija, dugogodišnja djevojka nogometaša Tina Jedvaja. Za odličnu atmosferu na partyju koji će se još dugo prepričavati zadužena je, između ostalog, bila i glazbenica Indira Levak koja je putem svog Instagram profila podijelila i djelić jučerašnje svečanosti na kojoj je mladenka Kristina promijenila čak dvije vjenčanice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)


Kristina je za svadbenu svečanost odjenula bijelu haljinu modne kuće iz Tel Aviva – Galia Lahav prepunu sićušnog cvijeća s puf rukavima dok je Ivica obukao tradicionalno crno odijelo, cipele, leptir mašnu i bijelu košulju. Kasnije se mladenka presvukla u drugu haljinu s dugim prorezom, a vesela zabava potrajala je do sitnih jutarnjih sati.


Komentari