Miletić čestitao Plenkoviću na sinu, ima i onih koji nisu oduševljeni, ali brzo su dobili odgovor

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

”Premijer je dobio dijete. Sa suprugom ga je nazvao Ivan. Premijeru vama, supruzi, blagoslovljeno neka bude. Djeca su veliko bogatstvo, neka svu našu djecu čuva dobri Bog”, napisao je jutros Mostov saborski zastupnik Marin Miletić u čestitci Andreju Plenkoviću koji je jučer dobio treće dijete sa svojom suprugom Anom.

Objava je prikupila mnoštvo lajkova, ali i zanimljive komentare.

”Točno Marine, djeca su blago Božje. Čestitke i Božji blagoslov. Lijepo ime Ivan pravo hercegovačko ime, bravo za njegovu ženu”, komentirao je jedan od pratitelja.

Druga se pratiteljica osvrnula na Plenkovićevu dob (52), ali je brzo dobila i odgovor.

”Djeca su Blagoslov, svakome od nas, daj Bože da i on to shvati…..samo mi se malo kasno odlučio na stvaranje potomstva”, napisala je.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

”Ma nije nikad kasno za to bogatstvo, ljubav koje nam Gospodin naš podari”, odgovorila joj je druga pratiteljica.

Jedna je pak gospođa u komentarima premijeru poručila da uvede mjeru Roditelj odgojitelj u cijeloj Hrvatskoj ”pa da se i drugi roditelji lakše odluče na treće dijete”.

Ima i nezadovoljnih

Ipak, ima i nezadovoljnih.

”Mnogu hrvatsku djecu njihove obitelji nisu vidjele dugo po rođenju, jer im roditelji nisu u Hrvatskoj zbog HDZ korupcije kojem je vođa ovaj čovjek. Ne dijelim vaše oduševljenje”, napisao je pratitelj pod Miletićevom objavom.

I njemu je odmah uslijedio odgovor.

”I u Hrvatskoj se živi, samo je pitanje što tko traži i želi. Što mu je prioritet. Ne bih se mijenjala za ničiji život preko granice ma kakav god bio. Ipak sam ja svoj na svome. Sretno i blagoslovljeno premijeru i njegovoj ženi”, napisala je jedna pratiteljica, na što se javio još jedan pratitelj, komentiravši kako dijete nikad nije krivo.

Čestitao i Janša

Premijeru čestitke stižu i izvan granica Hrvatske. Tako je čestitao i slovenski premijer Janez Janša.

“Čestitke Andreju Plenkoviću i supruzi na rođenju sina. Neka svijet bude dobar prema malome Ivanu”, napisao je Janša u tvitu, prenosi N1.


Komentari