LJUBAVNI KRAH STIPE DRVIŠA: Povezivali ga sa Stefany Hohnjec, Aleksandrom Grdić, Milom Horvat

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Proslavljeni boksač Stipe Drviš ostao je u prijateljskim odnosima s bivšom suprugom, odbojkašicom Erikom Komel. Dobar odnos održavaju zbog desetogodišnje kćeri Lane, koju ističu kao prioritet.

Stipu su povezivali s brojnim poznatim ženama, uključujući Stefany Hohnjec i Aleksandru Grdić, te sa sportskom voditeljicom Milom Horvat. Ipak, njegova ljubav s Erikom trajala je od 1995. godine.

“Razveli smo se prije godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima jer nam je desetogodišnja kći Lana na prvom mjestu. Iako živimo vrlo slično kao prije i često kod bivše supruge odlazim na ručak, kao supružnici više nismo funkcionirali, jednostavno nismo mogli dalje”, otkrio je Stipe za Gloriu.

Velik dio veze proveli su odvojeni. Stipe je deset godina karijere proveo u Njemačkoj, a Erika je studirala i igrala odbojku u Americi. Vjenčali su se 2010. godine a stanciji Bičići kraj Vodnjana kada je Erika bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Uskoro su postali roditelji danas desetogodišnje Lane.

“Kao pravi Dalmatinac uvijek sam govorio da želim sina, ali sada je ne bih mijenjao za sto sinova i ponovno bih volio imati curicu”, rekao je jednom Stipe.

On se umirovio 2007. godine, ali je i dalje aktivan kao trener. Nakon suradnje s Mirkom Filipovićem, trenutno priprema MMA borca Antu Deliju za PFL turnir u Las Vegasu.


Komentari