Komentirao izgled Massimove žene, pjevač mu ‘na finjaka’ odbrusio: ‘Gospođa poručuje da je sretno udana već 30 godina’

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Pjevač Massimo Savić pokrenuo je lavinu urnebesnih komentara nakon što je podijelio fotografiju iz 1999. godine, a mnogima je pažnju privukla ženska osoba u pozadini.

Naime, mnogi su se prisjetili spota za pjesmu ‘Benzina’, nastalu 90-ih na koju pjevač nije osobito ponosan, iako je svjestan da ju ljudi vole, te su ga upitali je li osoba s njim djevojka koja je tad glumila u spotu. Massimo je ubrzo potvrdio da je na objavljenoj fotografiji njegova supruga Eni. “Moja Benzina”, odgovorio je fanovima u komentarima.

Jedna je pratitelj bio toliko oduševljen, da mu je Massimo morao dati do znanja da je njegova ‘Benzina’ u sretnom braku već 30 godina.

“Massimo, sorry, ali ne mogu da ne istaknem predivni detalj u pozadini. Vaše pjesme jako volim ali ona…”, komentirao je jedan pratitelj, no Massimo mu je ubrzo dao do znanja da je gospođa itekako zauzeta.

“Gospođa zahvaljuje na komplimentu i poručuje da je sretno udana već 30 godina”, a pratitelj mu je poručio da je tako i mislio, te dodao:  “Kad se ljepota i sreća spoje – to je to. Želim vam puno sreće i ljubavi”.

Kanotjera je zakon

Nakon supruge krenuli su komentari na Massimov ‘tepih’, potkošulju i sunčane naočale, a mnogi su se prisjetili i njegovog legendardnog repića.

“Kanotjera je zakon”, našalio se pratitelj, na što mu je pjevač odgovorio da je “malo dubok dekolte, ali viđali ste sigurno i dubljih, a pratitelj mu je odgovorio: “Nek se vidi raskoš”

“Na moment mi se učinilo da je Stavros”, našalio se još jedanpratitelj.

“Je li na toj slici ona tanka pleteničica?” upitali su pratitelji, a Massimo je odgovorio: “Traži se pošteni nalaznik iste.  Isto kao i nalaznik lepeze iz spota za “Iz jednog pogleda”, poručio je, a šale na Massimov račun su se, uz niz pohvala, nastavile nizati, dok je pjevač na svaku spremno i sa dozom humora odgovarao.

Legendarni glazbenik i supruga Eni imaju jedan od najstabilnijih brakova na sceni, a on je i danas gotovo svakodnevno iznenađuje raznim romantičnim gestama.

Upoznali su se osamdesetih godina, kad je ona pisala pjesme za Josipu Lisac i druge izvođače. Slučajno su se u isto vrijeme našli u kući aranžera Krešimira Klemenčića. Kad je ugledao svoju buduću suprugu, Massimo je pomislio da je “prepametna i prestroga za njega te da mu se činilo da je izvan njegove lige”.

Dok je spavala, uzeo joj je mjeru za prsten, otišao u grad i kupio zaručnički prsten, a kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga. Uvijek s divljenjem govori o supruzi, za nju kaže da je najinteligentnije biće koje zna te da je njegov heroj, a što se tiče recepta sretnog braka, kaže da “treba biti džentlmen, slijediti moralnost te da ‘čovjek treba biti čovjek, a ne životinja”.


Komentari