‘KAKO USR*TI SAVRŠENU PJESMU’ Scenski nastup Nine Kraljić nazvali totalnim promašajem

Nina Kraljić/Facebook

Nina Kraljić se posvađala s mnogima koji joj se nisu pridružili u kritikama ovogodišnje Dore, kao i pobjednice Albine Grčić i njezine pjesme “Tick Tock”. Gledatelji kažu kako im se Ninina pjesma sviđa, no nastup im nije baš po volji. Zamjeraju joj svašta, od kostima, do plesača na štangi, kao i pratećih vokala koji su skriveni.

“Mislim da bi Nina ipak pobijedila da scenski nastup nije bio totalni promašaj!”, “Protivnički staging te pobijedio, draga”, “Nina je kraljica kako usrati savršenu pesmu scenskim nastupom i kostimima”, pišu gledatelji ovogodišnje Ninine izvedbe na Dori.

“Draga Nina. Pjesma je odlična, ali scenski nastup nema smisla. Zašto nisu back vokali s tobom na sceni odjevene kao na promotivnim fotkama? Izgledale su kao vile. Također, tvoj staljing je ekscentričan i to mi se sviđa, ali praktički si na sebe stavila kostim ptice. Jednostavna crna haljina koju si nosila na promotivnim fotografijama bi po meni bila puno bolji odabir. U pozadini si mogla imati rijeku Krku i njene slapove snimljene u polumraku. Toliko mogućnosti, a ti nam daš plesanje na štangi. Ljuta sam jer je ovako predobra pjesma s ogromnim pobjedničkim potencijalom istisnuta s prvog mjesta od strane generičkog pop pjesmuljka.”

Imati za prateće vokale zene iz Lada i drzati ih negdje iza skrivene i staviti plesače na štangi koji jesu super, ali veze s pjesmom nemaju je nepojmljivo. Onako kako izgledate na coveru je famozno i onda ova haljina… evo, ne kužim… A bila mi je favorit i žao mi je kaj nije pobijedila ali…”

“Pjesma je ok, osobno volim ovaj fazon, Nina ima glaščinu, ali scenski nastup užasan i to je presudilo na kraju, Albina je potpuno zasluženo pobijedila jer je imala cijeli paket.”

Nikad prije nisam čula za ovu žensku, nit znam tko je niti šta je, nit inače slušam nasu estradu, ali pjesma je savršena”

“Pjesma je umjetnost, šteta da ne ide dalje. Scenski nastup i štanga u pozadini su čisti promašaj.”

“Nina je kraljica kako usr*ti savršenu pjesmu scenskim nastupom i kostimima”

“Sad će reć hejtaju je, a pjesma nije za Eurosong. Jednostavno glas lijep, ali npr. ja je ne bi slušala u autu ili dok doma čistim. Bolja je Albinina pjesma i pozitivna je. A ova Rijeka baca malo u depru.”

“Kako sam bila neugodno iznenađena Nininim “stylingom”. Ta žena OČAJNO treba dobrog stilista da obuče nešto što bolje odgovara njenoj fizionomiji. Izgledala je kao da je u Opatiju svratila iz Riječkog karnevala. Strašno.”


Komentari