IVAN RAKITIĆ PRIMIO PRESTIŽNU NAGRADU: Veliku potporu mu pružila voljena supruga Raquel Mauri

Ivan Rakitić/Instagram

Hrvatski nogometaš  i bivši hrvatski reprezentativac, član španjolske Seville Ivan Rakitić (33) primio je nagradu za sportska dostignuća digitalnih novina Palabra de Fútbo te gradonačelnik Jaéna.

Na službenu dodjelu nagrada u Jaénu s Rakitićem u društvu je stigla i njegova zanosna supruga Raquel Mauri (31) koja je zablistala u elegantnom izdanju te pružila svom suprugu podršku uoči primanja nagrade.

Prelijepa Raquel odmah se pohvalila na društvenim mrežama te podijelila fotografije s gala večeri pa uputila svom suprugu emotivnu posvetu.

”Ponosna sam kada vidim što si sve postigao, ne samo na profesionalnoj, već i na osobnoj razini. Čestitam, ljubavi moja, na ovoj zasluženoj nagradi. Volim te”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Raquel je vidno potamnila boju kose, za razliku od njenog izdanja u kojem je inače viđamo budući da je plava boja kose postala njen simboličan adut. Ovog puta odlučila se za crnu elegantnu haljinu te cijeli look zaokružila glamuroznim naučnicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Ivan Rakitić je također podijelio svoje dojmove s gala večeri na svom Instagram profilu pa napisao kako se osjeća povodom dodijeljene nagrade za sportska dostignuća.

”Velika mi je čast što sam primio ovo priznanje trećeg izdanja nagrade Palabra de Fútbol od gradonačelnika Jaéna, Julia Millána. Svi koji me poznaju znaju da su mi Sevilla i Andaluzija vrlo posebne. Čestitam i svim ostalim sportskim i novinarskim ličnostima na zasluženim nagradama”, poručio je.

Podsjetimo, Rakitić je prošle godine napravio velike promjene u svojoj karijeri. Napustio je Barcelonu nakon šest godina i vratio se u Sevillu iz koje je i otišao u redove katalonskog diva. U 2020. godini se također oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije u kojoj je imao jednu od značajnih uloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)


Komentari