(FOTO) ‘TI SI MOJ IDOL’ Ingrid Divković pokazala novog dečka ni dva mjeseca poslije prekida s Lukom Budakom

Foto: Instagram

Nešto manje od dva mjeseca nakon što je javno potvrdila kako je prekinula vezu s Lukom Budakom, kojeg je upoznala u RTL-ovom showu ˝Brak na prvu˝, spisateljica Ingrid Divković ponovno je zaljubljena. ˝Ni trnja ni kamenja, gdje su oblaci i zajednički koraci, nedodirljivi i čisti˝, napisala je 36-godišnjakinja u opisu fotografije na kojoj pozira s novim dečkom.

I premda nije otkrivala identitet novog muškarca koji joj je vratio osmijeh na lice, zaljubljenom fotografijom na Instagramu privukla je veliku pažnju obožavatelja koji nisu skrivali oduševljenje, ali i iznenađenost.

˝Molim? Ljubav? Ti si moj idol˝, ˝ljubav uvijek pronađe svoj put do nas˝, ˝sretno draga Ingrid, zaslužila si˝, ˝predivan je osjećaj kad pronađeš pravoga˝, samo su neki od komentara ispod fotografije zaljubljenog dvojca.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli 𝑰𝒏𝒈𝒓𝒊𝒅 𝑫𝒊𝒗𝒌𝒐𝒗𝒊𝒄 (@ingrid_divkovic)

Podsjećamo, Ingrid i Luka upoznali su se u showu gdje je on bio kandidat u potrazi za ljubavlju, a ona stručnjakinja koja je imala zadatak spojiti najbolje parove. Svoju su vezu otpočeli u svibnju prošle godine, a iako se spisateljica zbog iste preselila iz Rijeke u Zagreb gdje su svojedobno zajedno uređivali i stan, ljubav ipak nije potrajala. Kako su oboje sredinom kolovoza ove godine otkrili u objava na društvenim mrežama, svatko je krenuo svojim putem, ali su, barem kako se moglo zaključiti iz objava, vezu prekinuli na miran način.

Komentari