Ella Dvornik otkrila: Za 30. rođendan poklanja sebi zamrzavanje sala i još dva estetska zahvata!

Foto: Facebook/ Ella Dvornik

Otkako je rodila drugu kći Lumi Wren potkraj veljače, influencerica i bolgerica, 29-godišja Ella Dvornik, muku muči s viškom kilograma i kože koja joj je ostala nakon porođaja. Premda se nedavno pohvalila kako je vježbanjem u teretani uspjela izgubiti dobar dio neugodnog viška koji je nakupila u trudnoći, Ella je priznala da je nemoćna po pitanju sala i kože koja joj visi oko trbuha. Zbog toga je sada odlučila otići na čak tri estetska zahvata, od kojih jedan uključuje smrzavanje sala, otkrila je u svom novom vlogu i to kao poklon samoj sebi za 30. rođendan u prosincu.

Posebno se veseli coolsculptingu, zahvatu pri kojem se zamrzavaju salo i celulit koje potom tijelo samo eliminira nakon tri mjeseca. Objasnila je kako joj je to potrebno jer joj je u donjem dijelu trbuha ostalo salo od trudnoće kojeg se ne može riješiti u teretani.

Najavila je da ide i na botox, ali i na tretman krvnom plazmom, tzv. vampirski face lifting kojem se nedavno podvrgnula i bivša tenisačica Iva Majoli.

Mnoge majke muku muče upravo s povratkom tijela u formu nakon poroda, a često se odlučuju za ovakve zahvate, upravo iz razloga jer im se čini kako se situacija bez istih ne može dovesti u red.

Tako će se primjerice neke žene podvrgnuti operaciji grudi, nesvjesne kako nakon dojenja ipak treba proći određeno vrijeme kako bi se i same grudi ‘oporavile’ i ‘vratile na mjesto’. Iako možda nikad neće izgledati točno kako su izgledale prije dojenja, vježba, te pravilna prehrana, najbolje pomažu u vraćanju tijela u formu.

S druge strane, botox i face lifting primjereniji je ženama starije životne dobi, te je uvijek bolje isprobati sve moguće opcije prije nego se krene u ovakve sstetske zahvate, koji ponekad ne poluče očekivani rezultat, posebice kod mladih osoba.


Komentari