ĐORĐE I NJEGOVA NEPONOVLJIVA OLIVERA OVDJE SU STVARALI USPOMENE! Supruga preminulog Balaševića pokazala svoj dom, jedna stvar oduševila pratitelje

Foto: Instagram

Olivera Balašević (62), supruga legendarnog Đorđa Balaševića podijelila je na Instagramu zajednički dom u kojem su gradili zajedničke uspomene.

Olivera još uvijek živi u istoj kući, a od smrti bivšeg supruga se u potpunosti posvetila promociji svoje knjige. Inače, gospođa Balašević je autorica knjige ”Planeta Dvorište”, koja broji šesto izdanje.

Na Instagramu nesebično voli podijeliti trenutke iz svog privatnog života pa je tako u nekoliko navrata otkrila da je u potpunosti posvećena promociji svoje nove knjige.

“Na kraju svake kuharske radionice, nosić bi me uvijek nepogrešivo vodio nazad do kuće, pogotovo kad bi moji senzori registrirali prve salto palačinke nad maminom tavom , i još izdaleka sam mogla pogoditi je li neka od njih možda namjerno prevrnuta sa malom zadrškom, da bi bilo hrskavih rubova koje najviše volim”, napisala je Olivera ispod objave u kojoj šaljivo baca palačinku u kuhinji.

U Novom Sadu je provela desetljeća sa svojim Đorđom u toj kući, pa su pratitelji bili oduševljeni što je odlučila podijeliti zajedničke uspomene koje su stvarali.

Ulicu u kojoj se nalazi kuća Balaševića je Đorđe otpjevao više puta u svojim pjesmama, a Olivera nikad nije skrivala koliko je pokojni suprug sudjelovao u njezinom uređenju.

Obožavateljima je najviše pažnje ukrala komoda s čipkom na kojemu Olivera drži začine, staklenke i ostale detalje. Osim toga pokazala je i predsoblje kuće, spavaću sobu s rozim detaljima, te kuhinju.

Podsjetimo, Đorđe Balašević je sa svojom voljenom suprugom Oliverom bio nerazdvojan od trenutka kad ju je upoznao, još od 1979.godine. Njegova ‘Olja’ kako ju je od milja zvao, bila mu je vječna inspiracija u pjesmama. Više puta je potvrdio da je upravo ona glavna junakinja svih njegovih djela.

“Ona je moj mali, vjerni Sančo Pansa. Moja ljubavnica i najbolji drug'”, izjavio je jednom Đole, koji je imao samo lijepe riječi na spomen svoje voljene supruge.


Komentari