Bare je ljutit: ‘Ako se ljudi mogu okupljati u crkvama, ja ne znam zašto se onda ne bi mogli naći i na koncertu’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Ja bih volio da mene netko zaposli, ako netko treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako netko treba radnika neka me nazove”, nedavno je poručio Goran Bare.

Teška su ovo vremena za glazbenike, a agonija popularnog pjevača iz dana u dan samo se povećava. Nešto “konkretno” još uvijek nije na vidiku, no dobio je dvije ponude za snimanje radijske reklame, piše 24sata.

Ove godine koncerti koje je uspio odraditi mogu se izbrojati na prste jedne ruke. Sve je odgođeno za neka bolja vremena ili u potpunosti otkazano.

“Snaći ću se ja već nekako. Pomogne mi i moja izdavačka kuća Croatia Records kad je baš gadno, a uskoče mi i prijatelji. Bit će kako bude”, rekao je roker, koji ipak ne želi izgubiti nadu i optimizam pa je u karanteni intenzivno radio na novom albumu. No, ljute ga, kako navodi, dvostruka mjerila oko epidemioloških mjera.

“Ako se u crkvama može naći dvije tisuće ljudi, ja ne znam zašto se onda ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerojatno zato što nas čuva Nečastivi, a njih čuva Bog”, zaključio je, piše 24sata.


Inače, preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je ako postoji mogućnost, organiziranje manifestacija na otvorenom pri čemu se drži razmak od dva metra. preporučuje se između ostalog i razmak od dva metra od izvođača pjevačkih dionica te
glazbenika s puhačkim instrumentima. Preporuča se i razmak od 4 metra između posjetitelja i izvođača na sceni. Prilikom dolaska i odlaska iz prostora preporučuje se održavanje fizičkog razmaka između sudionika (posjetitelja, izvođača i osoblja) od 1,5 metra. Više informacija o održavanju koncerata u vrijeme pandemije pronađite na poveznici.

Komentari

loading...