AKTUALNO NA ‘OTOKU’: Sportski magazin raspisao se vrućim scenama Nives Celzijus i Dine Drpića, koje su ga zamalo koštale karijere

Nives Celzijus (Foto: Instagram / Nives Celzijus)

Nives Celzijus na Instgram Storyju podijelila je članak britanskog sportskog magazina Sports Bible koji se raspisao njenoj vezi s bivšim suprugom, nogometašem, Dinom Drpićem.

Prenijeli su njenu izjavu o kontroverznom slučaju vođenja ljubavi s bivšim suprugom na travnjaku Dinamovog stadiona, koju je svojedobno dala promovirajući knjigu Gola istina.

”Dino je zatražio da se svjetla upale i onda je ispunio svoj san o se*su na centru nogometnog terena. Bilo je to jako ”prljavo”’, govorila je tada Nives.

Foto: Screenshot Instagram story / Nives Celzijus

Članak u sportskom magazinu je o događaju, za kojeg navode, da je zamalo upropastio karijeru Drpića, nakon što je Celzijus ispričala priču o “romantičnom događaju”, kako je poslije objasnila.

Foto: Screenshot

Pod naslovom Hrvatski branič završio na listi za transfer nakon sek*a s Playboyevim modelom, prikazana je kronika događa koji su uslijedili nakon što je Nives priznala da su vodilli ljubav na maksimirskog travnjaku. Naime, Dinamo je Drpića nakon toga stavio na listu za transfer.


Komentari