ZA SVAKU POHVALU! Hrvatski brend kozmetike donirao je 100 tisuća kuna za pomoć napuštenim životinjama

Pexels/ Ilustracija

Hrvatski brend kozmetike, Skintegra prošli mjesec pokrenuo je hvalevrijednu akciju za pomoć azilima i udrugama koje se brinu o napuštenim životinjama.

Akcija je trajala od 1. do 31. listopada, a kupnjom svakog Skintegrinog proizvoda pet kuna je donirano njuškicama kojima je pomoć zaista potrebna. Navedeni brend, ovu akciju organizirao je već četvrtu godinu za redom, a korisnici društvenih mreža podržali su je putem heshtaga #daj5. Naime, dijeljenjem fotografije s kućnim ljubimce uz navedenu oznaku, Skintegra je donirala dodatnih pet kuna.

 

Kako opisati prošli mjesec? ??
Mjesec pun ljubavi, divnih peseka, maca i ostalih šapica koje su nas razveseljavale svaki…

Objavljuje SkintegraUtorak, 10. studenoga 2020.

 

 

Dodatno su donacijama akciju podržali i brojni kupci, te je sveukupno prikupljeno 100 tisuća kuna.

Novac je podijeljen azilima i udrugama diljem lijepe naše, a to su Prava šapa, Udruga “SOS CAT”, Hrabre njuške iz Zagreba, Udruga Devet Života iz Osijeka, udruga Deseti Život iz Splita, Udruga Sklonište dobrote iz Čakovca, Žarkovica Azil iz Dubrovnika, Udruga Šapa U Srcu iz Ogulina, Sklonište za pse Papagalo iz Korčule te Udruga Ruka Šapi iz Pule.

Briga za životinje mora trajati cijelu godinu. Zato se mi, uz integritet kao dio svoga identiteta, obvezujemo zauvijek biti cruelty free i vegan, pritom ne kompromitirajući kvalitetu svojih proizvoda”, napisali su iz Skintegre zahvalivši se svima koji su sudjelovali.


Komentari