PROBALI SMO SNOGU: Mali wok-bar u Radićevoj sprema slasna azijska jela koja ćete htjeti pojesti i drugi put

Foto: Zagreb.info

Snogu je mali restoran koji poslužuje wok i slična jela u Radićevoj 8, u malom prostoru od 40 kvadrata. Vlasnici ovog wok-bara su 30-godišnja Sarah Čerkez i 34-godišnji Armin Hadžić, supružnici koji su prvi Snogu otvorili 2014. godine u Sarajevu, zatim u Dubrovniku, a nakon toga su se zaputili u Zagreb i prije nešto više od godinu dana otvorili wok-bar Snogu sa zagrebačkom adresom.

Još su prije više od 6 godina odlučili otvoriti wok-bar u Sarajevu jer im se učinilo da su se stanovnici tog grada pomalo zasitili klasičnog fast fooda te žele promjenu.

“U to vrijeme su ljudi u Sarajevu odlučili zamijeniti klasičan fast food nekom zdravijom opcijom, nečime što je i dalje ukusno i na što se ne treba dugo čekati. Tada sam puno putovao u Italiju jer mi je supruga tamo radila i bio oduševljen ponudom zdrave hrane koja se može pojesti s nogu. Salad barovi, mali lokali od deset kvadratnih metara u kojima se prodaju cijeđeni sokovi od voća i povrća, opcije za vegetarijance i vegane. Naravno, naišao sam i na wok”, rekao je svojedobno Armin Hadžić za Dobru hranu te dodao kako je u Milanu na Academia dello Chef usavršio pripremu woka, pod palicom maestra Giuseppea Sieste.

Mi smo preko jedne aplikacije za dostavu hrane iz ovog simpatičnog wok-bara u nedjelju popodne naručili Wok nudle s piletinom i Spring rollse, a skupa smo to platili 64 kune. Sve je došlo toplo, a rolice su i dalje bile hrskave. Tjestenina nije bila masna, što često zna biti slučaj kod woka i sličnih jela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SNOGU (@snoguwok)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SNOGU (@snoguwok)


Komentari