ISKORISTILI SU SVE BLAGODATI PRIRODE: Ovaj brend zna koje je ljekovito bilje dobro za vas

Foto: Azena Facebook

Brend prirodne kozmetike Azena osnovan je prije skoro 40 godina u Velikoj Gorici. “Deda Azena”, odnosno djed Antun godinama se bavio ljekovitim biljem i svoje znanje prenio na sljedeće generacije.

Azena danas nudi proizvode koji su u potpunosti prirodni i ručno rađeni. U proizvodnji koriste certificirane sastojke biljnog podrijetla, bez konzervansa i aditiva. Azena svoje proizvode ne testira na životinjama.

? 100% PRIRODNI, RUČNO RAĐENI, AROMATERAPEUTSKI BALZAM

Formula ovog balzama jedinstvena je zbog eteričnog ulja mente…

Objavljuje AZENAPetak, 13. studenoga 2020.

Prvi proizvod ovog brenda bila je Azena biljna mast koja je ujedno danas njihov najprodavaniji proizvod. Originalnu bazu Azena kozmetike čini mješavina biljnih ulja i odabranog bilja, koja sadrži mnogo korisnih sastojaka koji potiču pravilno lučenje sebuma, elastičnost i sjaj kože.

Dragi naši! S ponosom predstavljamo naše nove rukotvorine :

?Poklon paket Bor (99kn) sadrži:
Biljni Maslac za tijelo…

Objavljuje AZENAPetak, 27. studenoga 2020.

Azena u svojoj ponudi ima proizvode sastavljene od mješavine nevena, gaveza, lavande, metvice, morske soli i drugih sastojaka. Osim blagodati za kožu lica, navedeni sastojci smanjuju celulit, opuštaju mišiće i usporavaju starenje kože.

Ne dopustite da vas ovo promjenjivo vrijeme sputava! Poboljšajte svoje imunološko stanje i ugrijte se uz šalicu…

Objavljuje AZENAČetvrtak, 8. listopada 2020.

Azena nudi i specijaliziranu kozmetiku. Magic Tattoo balzam specijalno je dizajniran za njegu svježe tetovirane kože. Sadrži cink oksid za zaštitu tetovaže od sunca. Ne sadrži vodu ni alkohol.

Osim kozmetičkih proizvoda, Azena na svom webshopu nudi i proizvode iz svoje biljne ljekarne. Nude bogatu selekciju biljnih čajeva, tinktura i biljnih kapi.


Komentari