Isplivala nezgodna snimka Maje Šuput na rođendanskoj proslavi: ‘Joj kako vam volim uzeti novac’

Maja Šuput (Foto: Instagram)

Maja Šuput pjevačica je koja na svojim nastupima uvijek napravi odličnu zabavu. Poznata je po pjevanju na svadbama, koncertima, ali i privatnim zabavama u različitim prigodama. Snimke sa svojih nastupa često dijeli na društvenim mrežama, gdje je jako aktivna.

Jedna od njezinih posljednjih objava na Instagramu je video s rođendanske proslave prijateljice Anite Tuček. Pjevačica je na Instagram storiju podijelila snimku na kojoj pjeva, a društvo joj prave ostali gosti i suprug Nenad Tatarinov.

Zajedno sa slavljenicom, Maja je zapjevala ‘Ciganka sam mala’, a sve je snimila. Također, u videima pažnju privlači neobična odjevna kombinacija njezinog supruga. Nenad je nosio smeđu košulju i zlatni, debeli lanac oko vrata.

@zagrebinfo Gen Z vs Millennials 🥊 #zagrebinfo #genz #generationz #millennial #teens #tiktok #viraltikok #voxpopuli #anketa #fy #fyp ♬ original sound – zagreb.info

Skupljala napojnice

Maja je rođendan čestitala slavljenici uz poruku ‘sretan ti Ciganko moja’. Svi gosti, zajedno s Majom, bili su odjeveni u leopard uzorak i romskom stilu. Također, Maja je od okupljenih gostiju skupljala novčanice za vrijeme svog ‘nastupa’.

Napojnica je bilo puno, a Maja je u tom trenutku izjavila ‘joj što vam volim uzeti novac’. Pjevačica se tako našalila dok je uzimala novčanice. Njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić također je bio na rođendanskoj zabavi te je objavio dio atmosfere.


Atmosfera na rođendanskoj zabavi (Foto: Instagram)

Podsjetimo, pjevačica je nedavno na Instagramu objavila fotografije sa zabave u Istri na kojoj je upravo ona bila iznenađenje. “Mogla bih napisati tri knjige koliko puta sam bila iznenađenje na eventu, gostima na vjenčanjima, rođendanima.

Koliko sakrivanja u autu pred vratima, koliko čekanja u mraku da te bend najavi. I svaki put me te količine emocija opet obuzmu i svaki put se i ja radujem tom efektu iznenađenja baš kao i oni koji su iznenađeni”, napisala je Maja na Instagramu.

Maja Šuput iskreno o skrivanju u autu pred vratima: ‘Mogla bih napisati tri knjige’


Komentari