(FOTO) Poznata lica na promociji dugoočekivane kuharice glumice Sanje Vejnović

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Njezino prvo spravljeno jelo bila je pita od šumskih jagoda, a u petak je u Zagrebu glumica Sanja Vejnović predstavila svoju dugoočekivanu kuharicu “Iz moje kuhinje, s ljubavlju”.

Na promociji su bila  i dobro poznata lica, poput glazbene dive Zdenke Kovačiček, dizajnerice Matije Vuice, vlasnice modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin te poznati radijski i televizijski voditelj i urednik, umirovljeni Ljudevit Grgurić Grga.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

“Bio je to dugi proces, skoro godinu dana od nastanka ideje do realizacije jer sam negdje u ovo vrijeme prošle godine počela s time. Na kuharici sam radila osam mjeseci, pa je onda uređivala, sudjelovala u svim fazama njezinog nastanka. Veselim se i jedva čekam da dođe u ruke potencijalnih kupaca, zaljubljenika u kuhanje, a nadam se da će kuharica inspitirati neke koji će to tek postati’, rekla je Sanja Vejnović uoči promocije knjige za tportal.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U Sanjinoj kuharici našli su se recepti koje je brižno i s puno ljubavi skupljala u svojih više od 30 kuharskih godina. Dio kuharice posvećen je tradicionalnoj zagrebačkoj kuhinji, dio začinima i kulinarskim savjetima, a najveći dio – Sanjinim slanim i slatkih gastronomskim kreacijama. Recepte prate izvrsne fotografije koje je snimio Goran Mećava, filmski snimatelj, dugovječni kušač Sanjinih jela i njezin suprug, a kuharicu je objavila Mozaik knjiga.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

“Skoro svaki recept koji sam dobila, koji sam pročitala u kuharicama, gledala u nekoj kulinarskoj emisiji ili mi je recept otkrio chef nekog dobrog restorana s vremenom promijenim prema vlastitom ukusu i inspiraciji”, otkrila je u razgovoru za tportal.


Komentari