‘ODABRAO ĐELO HADŽISELIMOVIĆ:’ Nova stranka na hrvatskoj političkoj sceni

FOTO: Facebook / SMS

Hrvatska politička scena dobila je novu stranku, a na njezinoj izbornoj listi nalaze se Vedrana Rudan, Đelo Hadžiselimović, Ella Dvornik, Robert Zuber i Nicole Kwiatkowski, odvjetnica udruge Franak.

Riječ je o Sasvim maloj stranciSMS – koja je registrirana 29. srpnja ove godine, a na parlamentarnim izborima sudjelovat će s ostalim hrvatskim strankama s izbornom listom koja sadrži 14 ravnopravno raspoređenih kandidata, odnosno sedam žena i sedam muškaraca.

Ideja im je bila na lokalne izbore izaći 2017. godine, no sada im se pružila prilika i odlučili su se predstaviti na izvanrednim parlamentarnim izborima 11. rujna. Čak i ako ne ostvare neki značajan rezultat, smatraju da će u bližoj budućnosti dobiti novu priliku za ulazak u Sabor jer ni od buduće Vlade ne očekuju previše, prenosi index.hr.

FOTO: Facebook / SMS
FOTO: Facebook / SMS

“Kako nismo imali medijsku ni financijsku potporu, odlučili smo napraviti duhovitu kampanju. Slogani su nam ‘Politika ispred struke’, ‘Riječi, a ne djela’ te ‘Glasaj za SMS, izbaci svoj bijes’“, kažu ovi novopečeni političari.

SMS se bori za ukidanje nezaposlenosti te uvođenje besplatnog interneta za sve, a namjera im je zadržati se na političkoj sceni i ostvariti neki rezultat.


Komentari