NE RADI SE O BORA BORI: Ove prekrasne plaže se nalaze u jednom hrvatskom gradu!

FOTO: Instagram/travellingaid

Najpopularnija plaža u Splitu jest ona na Bačvicama, koje se nalaze jedan kilometar od centra u smjeru trajektne luke. Ova pješčana plaža zna biti prepuna, ali ne samo plaža nego i plićak u kojemu stranci i lokalni ljudi igraju vrlo popularnu igru, picigin. Ova plaža splitski je fenomen, može primiti više od 10 tisuća kupača.

U zaljevu nakon Bačvica nalazi se plaža Ovčice. Ako je ova plaža vaš izbor, nećete pogriješiti. Savršena je za opuštanje i odmor.

Popularna splitska plaža Žnjan smjestila se između plaža Trstenik na zapadu i Duilovo na istoku. Ova je plaža postala popularna dolaskom Ivana Pavla II. u Split 1998. godine. Obiluje i mnogim ugostiteljskim objektima, igralištima, trampolinima za djecu i ostalim sadržajima.

Plaža Bene nalazi se na sjeveroistočnom dijelu Marjana. Dijelom pješčana plaža, smještena je u borovoj šumi pružajući tako svojim posjetiteljima prirodan hlad.

S jugozapadnog dijela Marjana pruža se predivan pogled na plažu Kašjuni koja se smjestila u njegovu podnožju. Ovu popularnu splitsku plažu karakterizira velika šljunčana uvala.

 

Dok uživate na ovim prekrasnim plažama, isto možete i doživjeti i u vrhunskom smještaju luksuznih vila Croatia Luxury Rent.


Komentari