‘LJEPŠI JE SADA’ Isplivala stara fotka Andreja Plenkovića: Ovako je izgledao prije 38 godina dok je bio vaterpolist

Premijer Andrej Plenkovic, Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Facebook stranica DDMN objavila je fotografiju za koju tvrde da je na njoj premijer Andrej Plenković, a stara je čak 38 godina.

“Andrej Plenković (u krugu) s 14 godina kao član momčadi vaterpolskog kluba Galeb iz Makarske 1984. godine. Trener Matko Kostanić”, piše u opisu fotografije.

“Legenda Matko Kostanić sve nadgleda!”, “Inače krasan momak”, “Svi članovi su mi dragi i simpatični”, “Nitko tu nema grama sala, takvi su rijetkost”, pisali su pratitelji u komentarima. Jedna je pratiteljica istaknula i da je ”sada ljepši”.

“Kao dijete sam praktički većinu ljetnih praznika provodio u Makarskoj. Na Osejavi sam naučio plivati. Preko ljeta sam često igrao košarku na Gradskom sportskom centru, a jedno vrijeme i vaterpolo u VK Galeb. Obilazio sam s obitelji sva mjesta na Makarskoj rivijeri, a išli smo i na Biokovo. U Makarskoj sam stekao prijatelje i učvrstio dalmatinske korijene. Obje bake su bile domaćice. Jedan djed je bio stolar, a drugi vinogradar i trgovac vinom. U Zagrebu sam kao dijete živio u Maksimiru. Imao sam sretno djetinjstvo”, kazao je jednom prilikom premijer, pisao je ranije Nacional.


Komentari