GOLE NOGE I KRATKA HALJINICA: Ingrid je ovoga puta nadmašila samu sebe (FOTO)

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Sve oči bile su uperene u nju, a njoj je kako vidimo to izuzetno godilo jer nije skidala osmjeh s lica.

Kako je današnja sjednica u Saboru jedna od najvažnijih od nastanka nove Vlade, saborske klupe bile su na sveopće iznenađenje prepune, a čak se pojavila i Sandra Perković koju smo do sada zapazili svega nekoliko puta. No, kakva bi to bila sjednica da netko ne ukrade svu pozornost. No, dolazak Sandre Perković u potpunosti je zasjenila haljina SDP-ovke zastupnice, Ingrid Antičević Marinović.

Kako smo svi već dobro upoznati s činjenicom da Ingrid voli izazovnu odjeću, a najviše od svega voli isticati svoje lijepe noge, tako je i na ovoj, važnoj sjednici, odlučila prošetati u ljetnoj haljnici nježnih boja. Naravno da su sve oči bile uperene u nju, a njoj je kako vidimo to izuzetno godilo jer nije skidala osmjeh s lica.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Odjenula je prugastu haljinu do iznad kolje s elementima prljavo roze, ljubičaste i sive boje, što mnogi kritiziraju jer u Saboru navodno nije mjesto kraćim haljinama.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Kao modni detalj ponijela je bijelu torbicu i zlatni lančić s privjeskom.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Naravno tu su i kod Ingrid, neizostavne štikle, a zapravo se i ne pamti je li SDP-ovka ikada na noge stavila obuću, a da nije bila na petu. Bilo kako bilo, ljetno nam se bliži, a samim time i vrućine, a hoće li zastupnica biti dovoljno hrabra i nadmašiti ovu kombinaciju vidjet ćemo uskoro.

>>> INGRID ANTIČEVIĆ OTIŠLA DO KRAJA: U Saboru pokazala potpuno gole noge u kratkoj haljinici (FOTO)

>>> INGRID KAKVU NIKADA NISTE VIDJELI: Pogledajte ove fotke iz Sabora, možda se i vama zgadi život!

>>> NJOJ JE SABOR MODNA PISTA: Ovo su sve kratke haljine Ingrid Antičević Marinović! (FOTO)

Komentari