INGRID KAKVU NIKADA NISTE VIDJELI: Pogledajte ove fotke iz Sabora, možda se i vama zgadi život!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

U Saboru je ovih dana izuzetno veselo, a radna atmosfera dovedena je do usijanja.

Imali smo prilike još jučer vidjeti kako je u Saboru nekima izričito “zabavno” i kako su u radišnom raspoloženju pa su rasprostrli novine tako da cijeli svijet vidi kako se kod nas revno radi. Neki se pak dure jer moraju sjediti ponovno u “školskim” klupama i izgledaju kao da jedva čekaju da sa sat napokon završi kako bi se mogli ići igrati na neka druga ljepša mjesta. Bolja situacija nije nas zastekla niti na današnjoj sjednici na kojoj se raspravljalo o izvješću rada Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Naime, kamera je uhvatila SDP-ovu zastupnicu Ingrid “Pipl mast trast as” Antičević Marinović u do sad neviđenoj situaciji ili možda bolje pojašnjeno s najčudnijim izrazom lica do sada. Naime, u jeku rasprave prišao joj bivši ministar pravosuđa i stranački joj kolega, Orsat Miljenić, te joj nešto prišapnuo. Ona je potom napravila takav gadljiv izraz lica kakav se viđa eventualno u kakvim ekstremnim situacijama kao kada vam netko priča, recimo za vrijeme ručka, kako ga muči probava i kakvu stolicu ima ili možda kada osjetite nečiji zadah, smrad nogu ili znoja pa vam se istog trena okrene želudac.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Sumnjamo kako je ovdje riječ o nečemu takvome, ipak radi se o Saboru, ali ne možemo si prestati postavljati pitanja što je to toliko moglo zgaditi život političarki. Možda joj je nešto došapnuo na engleskom jeziku ili joj kazao kako će morati na razgovor kod premijera Oreškovića, a on je zahtjevao da se razgovara na engleskom ili možda kako će od ove godine morati ići u školu stranih jezika? Možda joj je kazao kako su u Saboru i Vladi svi masoni osim nje? Možda joj je rekao se u saborskoj kantini priprema tulum, a da ona nije pozvana?

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Možda je pak riječ o lošem ili degutantnom vicu kojeg Ingird nije baš najbolje prihvatila? Ili se možda radi o kakvom sočnom traču kojeg mi nikada nećemo saznati, a toliko je gadljiv da ga nisu mogli čak ni naglas komentirati? Možda joj je kazao kako su zabranili dolazak u Sabor u haljinicama i suknjama iznad koljena? Možda joj je kazao da su predsjednica KGK, Milanka Opačić i Josipa “Kninska kraljica” Rimac zgodnije od nje? Ha. možda joj je i prepričavao detalje s kakvog SDP-ovog “after partyja” na kojem je bilo svega?

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Sudeći po šeretskom osmjehu Orsata Miljenića možemo jedino iščitati da je imao namjeru ogaditi život kolegici, a što joj je točno rekao to vjerojatno nikada nećemo saznati.

>>> NJOJ JE SABOR MODNA PISTA: Ovo su sve kratke haljine Ingrid Antičević Marinović! (FOTO)

>>> MILANOVIĆ OVO NIKAKO NIJE MOGAO SAKRITI: Pogledajte slike iz Sabora, sve će vam biti jasno! (FOTO)

>>> MOGLI SU BITI MALO DISKRETNIJI: Nevjerojatno je što saborski zastupnici rade za vrijeme sjednice (FOTO)


Komentari