A KAŽU DA JE NAJZGODNIJA POLITIČARKA: Ovih pet fotki Opačićka se sigurno brutalno srami (FOTO)

Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Kako je vladavina SDP-a pri kraju, što znači da ministricu Opačić više nećemo gledati u toj ulozi, tako smo odlučili pobrojati sve modne katastrofe kojih bi se Milanka Opačić mogla posramiti i staviti ih na jedno mjesto.

Kako ne bi napravili pomutnju ili kako ne bi došlo do zabune, Milanka Opačić je definitivno jedna od najzgodnijih i stilski najosvještenijih političarki u Hrvatskoj. Za vrijeme vladavine SDP-a, ministrica socijalne politike i mladih nas je znala dosta puta ostaviti bez daha svojim modnim izričajem te svojim stilski dobrim ili lošim frizurama. Kad kažemo da nas je ostavila bez daha ne mislimo nužno u pozitivnu smislu jer je gospođa Opačić znala i gadno promašiti s modnim kombinacijama.

Naime, koliko puta je ministirica Opačić pogodila s kombinacijom toliko puta je i kiksala. Kako je vladavina SDP-a pri kraju, što znači da ministricu Opačić više nećemo gledati u toj ulozi, tako smo odlučili pobrojati sve modne katastrofe kojih bi se Milanka Opačić mogla posramiti i staviti ih na jedno mjesto.

Iako su mnogi tvrdili kako joj haljina koju je inače nosila i Severina, dobro stoji, na prvi, drugi ili treći pogled ipak se čini kako je ova odjevna kombinacije bila težak “flop”.


Photo: Borna Filic/PIXSELL
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Frizura koju je “isfurala” u nekoliko navrata izazivala je dvostruko više podsmjeha nego pohvala, ali kako je Opačić suverena žena s iznimno jakim mišljenjem o sebi, zli jezici joj vjerojatno nisu predstavljali puno problema.

Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

Haljina u kojoj blago rečeno izgleda kao okićeno božićno drvce jedna je od najgorih modnih kombinacija koje je ministrica Opačić iznijela za vrijeme svog mandata.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Kombinacija koju je gotovo stalno forsirala u ljetnim razdobljima jednostavno joj ne stoji, ali gospođa Opačić ne koleba se lako i svoju crno-zeleno-crvenu kombinaciju, s dobro nam poznatom frizurom, redovito pokazuje javnosti.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Došli smo i do ultimativne kombinacije koja je u javnost izašla nedavno, a u kojoj je ministrica Opačić spojila sve neukusno što se spojiti dalo. “The Frizuru” je još malo sredila, nažalost na gore, a tome je pridodala zelenu haljinu s prugastim rukavom.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nadamo se kako će nas Milanka Opačić i dalje iznenađivati svojim dobrim i lošim modnim kombinacijama i na kraju svojom hrabrošću da ih iznese pred milijunski auditorij. Samo jedna mala sugestija, “The Frizure” se obavezno treba riješiti.

>>> OPAČIĆKA DOBILA KONKURENCIJU: Evo tko je fatalna HDZ-ovka koja je na tren ušutkala Sabornicu (FOTO)

>>> MARKANTAN HDZ-ovac POKORIO DRUŠTVENE MREŽE ‘Njega želimo za premijera!’ (FOTO)

>>> ZA KOGA SE TO UREĐUJE MILANKA OPAČIĆ? Nećete vjerovati kakva se pojavila u Banskim dvorima (FOTO)

Komentari

loading...