POKUPILI PREKO TISUĆU LAJKOVA: Jedan preslatki bračni par iz Zagreba oduševio je internet, pogledajte i zašto (FOTO)

Zakaj volim Zagreb

Ljubav zaista nema granica: ne poznaje godine, mjesto i vrijeme…

U Facebook grupi Zakaj volim Zagreb nedavno je objavljena fotografija starijeg bračnog para koji je članove ove popularne zagrebačke grupe, doslovno ostavio bez teksta. Fotografija koja je snimljena u jednom ZET-ovom tramvaju na stanici Sv. Duh pokupila je preko tisuću lajkova, a prikazuje muža i ženu u vrlo nježnoj situaciji.

”Rijetko za vidjet u danasnje vrijeme! Ljubav-al ona prava!!! Tramvajska stanica sveti duh” , napisala je autorica fotografije.

Prvo je svojoj supruzi pomogao ući u tramvaj, što je oduševilo članove grupe koji su komentirali: ”Oni su iz vremana kada su muskarci postovali svoje zene i obtnuto,nazalost danas je to tesko za vidjeti”.

13322080_523211724556436_1641723710633835495_n

No, ovdje priča ne prestaje. Nakon što su ušli u javni gradski prijevoz, ovo dvoje zaljubljenih podijelili su jedno mjesto u tramvaju.

FOTO/Zakaj volim Zagreb
FOTO/Zakaj volim Zagreb

‘Nadam se da ćemo moja ljubav i ja tako kad budemo u njihovim godinama…”, samo su neki od komentara na fotografij, odnosno prizor koji je dokazao kako prava ljubav zaista traje vječno, ne poznaje godine i čini ovaj grad ljepšim mjestom za život.

Bravo za Ljubav!

>>> ODUŠEVILI PROLAZNIKE, ALI I RADNIKE U ILICI: Ovakvu fotografiju dvoje mladenaca dosada niste vidjeli (FOTO)


Komentari