Stravični detalji s ispitivanja ubojice: Trudnu djevojku izbo 60 puta i prerezao joj grkljan

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Pogleda “hladnog kao špricer” u tužiteljstvu je iznio kratku obranu.

Davidu Komšiću sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog teškog ubojstva Kristine Krupljan. Trudnu djevojku ubojica je, sumnja se, usmrtio s više od 60 uboda nožem, a najviše ozljeda zadao joj je po vratu, glavi, prsnom košu, trupu, rukama i natkoljenici.

>>>Oglasila se obitelj Davida Komšića: ‘Mi nismo ni lopovi ni kriminalci, to je dijete napravilo od ljubomore’

Prema tvrdnji tužiteljstva, bivšu djevojku ubio je u u njezinoj Opel Astri na parkiralištu stambene zgrade na Volovčici u srijedu u 21.30 sati nakon jednosatne zajedničke večere u jednoj pizzeriji. Kako se doznaje, pogleda “hladnog kao špricer” u tužiteljstvu je u prisutnosti branitelja, odvjetnika Frana Olujića, iznio vrlo kratku obranu u kojoj je izrazio žaljenje, piše Jutarnji list.

Žao mi je zbog toga što se dogodilo. No nisam u psihofizičkom stanju da bih detaljno iznosio obranu.” rekao je Komšić u prostorijama Državnog odvjetništva.

Ništa rječitiji Komšić nije bio ni kada ga je, sat vremena nakon zločina, otac dovezao u policijsku postaju. Sigurno je da je Kristina ubijena uslijed nezapamćene količine bijesa koji se u ubojici probudio kad ga je nakon večere u gradu dovezla autom pred kuću i rekla mu da je trudna s drugim muškarcem te da prekida vezu.

>>>ŠOKANTNA ISTINA O UBOJSTVU ZAGREPČANKE: Smrt djevojke mogla se spriječiti, evo tko je zakazao!

>>>Odvjetnik ubojice s Volovčice: Dio zlatne zagrebačke mladeži pao s kokainom


Komentari