Odvjetnik ubojice s Volovčice: Dio zlatne zagrebačke mladeži pao s kokainom

Hrvatska, a time i zagrebačka javnost zgrožena je ubojstvom Kristine Krupljan za što se sumnjiči njezin bivši dečko David Komšić.

Obzirom na propuste u ovom slučaju javnost je zainteresirana za sve detalje slučaja, a time i za činjenicu da je Davidov odvjetnik Fran Olujić. Inače, riječ je o sinu poznatog odvjetnika Željka Olujića koji je u medijima nerijetko opisivan kao pripadnik zlatne mladeži. Pažnju javnosti i mladi Olujić na sebe je skrenuo zbog jednoga skandala, točnije, mediji se se o njemu raspisali u srpnju 2009. Godine kada je pao s kokainom.

Uhićen je toga ljeta u Zadru s vrećicom u kojoj je nosio 7,07 grama kokaina, a vrećicu s drogom preuzeo je na zadarskoj Libirnijskoj obali od Josipa Modrića nekadašnjeg nogometaša NK Zadra te sina poduztnika Mladena Modrića Padele. Njega je pak policija kasnije uhitila s tri grama kokaina i 1800 kuna. Oba su u prosincu 2010. Godine na zadarskom Županijskom sudu proglašena krivim zbog prodaje i posjeda kokaina dok je Olujić koji je kokain kupio za 1800 kuna osuđen na uvjetnu kaznu od tri mjeseca s rokom kušnje od godinu dana.

>>>Oglasila se obitelj Davida Komšića: ‘Mi nismo ni lopovi ni kriminalci, to je dijete napravilo od ljubomore’

>>>David Komšić dobio jednomjesečni pritvor

Mladi Olujić u karijeri je imao još neke zapažene slučajeve pa je tako zastupao Marija Koradea, sina pokojnog Ivana Koradea. S ocem je branio Mirka Norca, a radio je i na obrani Ljube Ćesića Rojsa.

>>>PSIHIJATAR OTKRIVA MOZAK UBOJICE: ‘Bezazlene i naizgled nebitne situacije često su okidač, primjerice uvreda ili kritika’


Komentari