SKINUO SE GOL NASRED ULICE I PRIJETIO POLICIJI: ‘Probit ću ti lubanju šarafcigerom i…’

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL/ Ilustracija

Policija ga je zbog uznemiravanja odlučila skloniti s ulice, a on im je odgovorio bolesnim prijetnjama.

Policijski posao nekada je izuzetno neugodan, a baš jednu takvu, da ne kažemo stravičnu, situaciju priredio im je i 31-godišnji Zagrepčanin, Igor Č. On je naime, prije nekoliko dana, u izuzetno alkoholoziranu stanju, prvo skinuo do gola pred očima prolaznika na raskrižju Horvaćanske i Rudeške ulice, a potom ih uznemiravao. Ubrzo je na križanje došla i policijska patrola kako bi spriječila manijaka, ali on im je priredio neugodno verbalno iznenađenje.

Policija ga je zbog toga odlučila privesti, odnosno, skolniti s ulice, a on im je na to odgovorio bolesnim prijetnjama. “Probušit ću ti lubanju šarafcigerom! I popišat se na nju!”, prijetio je Igor Č. policajcima dok su ga privodili u postaju. Bilo je jasno kako je mladić devastiran od alkohola, a kasnije mu je izmejerno čak više od tri promila alkohola u krvi.

Na kraju je osim prekršajnih prijava za remećenje javnog reda i mira na križanju, zaradio i puno ozbiljniju kaznenu prijavu zbog prijetnji policijskim službenicima, prenosi net.hr.

Nakon otvaranja istrage tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi istražni zatvor kako ne bi ponovio neko slično nedjelo. Naime, i ranije je već u nekoliko navrata prijetio policajcima, a kako doznajemo sklon je alkoholu. Incidenta zbog kojeg je završio u istražnom zatvoru čak se i ne sjeća.


Komentari