Na ‘Savi’ pomahnitala kleptomanka ošamarila i ugrizla studenticu

ffzg.unizg.hr

Žena je poznata policiji.

Žena koja je u subotu “operirala” po Studentskom domu “Stjepan Radić” uhićena je, a policiji je poznata jer se radi o višestruko prijavljivanoj kleptomanki. Oko 21 sat kradljivica je izlazila iz sobe u kojoj stanuje Ž.V., ali je uhvaćena u bijegu . Zahvaljujući odlučnosti i snalažljivosti studentice policija je ženu duge crne kose uspjela uhititi i odvesti u službene prostorije.

Išla od vrata do vrata i provjeravala ima li koga

Kleptomanka je na “Savu” došla oko 20.30 i namjerila se na četvrti paviljon gdje je jedna studentica primijetila da žena hoda od sobe do sobe pa ju je upitala što treba. Svjedoci tvrde da se tada lažno predstavila i rekla da traži nekog, pa su pretpostavili da je nečija rođakinja. Da je nešto sumnjivo, shvatili su kada su je vidjeli da izlazi iz sobe Ž.V. koja je u to vrijeme bila na obližnjoj terasi.

Pokradena studentica počela je trčati za kradljivicom čim je shvatila što se dogodilo. Uhvatila ju je za bijelu torbu i zahtjevala da pokaže što je ukrala, za to vrijeme druge studentice otišle su po zaštitare.  Nekoliko minuta se hrvala s kleptomankom koja je napokon izvadilanovčanik iz torbe kada je shvatila da stižu zaštitari.


Preklinjala je Ž.V. da ju pusti, ali studentica nije odustajala.

Pokušala se izvuči fizičkim nasiljem

Stanarka doma nije bila sigurna je li to sve što je žena ukrala pa ju nije htjela ni pustiti da pobjegne. U jednom trenu E.D. ju je ošamarila no ni to nije navelo studenticu da ju pusti pa ju je još i ugrizla. Tada je, na sreću, stigao zaštitar koji je kradljivicu zadržao do dolaska policije koja ju je odvela na kriminalističku obradu i kazneno prijavila za krađu, piše Jutarnji.

Prema pisanju studenata i njima je kleptomanka dobro poznata jer se kreće oko doma i pokušava se ugurati u njihove redove. Govore i da ih često “žica” iksice kako bi na njihov račun mogla u menzu.

Podsjećamo, u nedjelju smo pisali o ovom slučaju, ali tada detalji fizičkog napada na studenticu nisu bili poznati.

>>> ‘Crna žena s bijelom vrećicom’ krala po sobama u studentskom domu

Komentari