Mrtav-pijan muškarac(60) bez vozačke dozvole zaustavljen u Sesvetama! Ovo mu nije prvi put!

Ilustracija (Foto:Pexels)

Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije prilikom kontrole prometa su u subotu 7. studenoga 2020. godine oko 23:30 u Sesvetama u Bjelovarskoj ulici zaustavili osobni automobil marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnji vozač, javlja zagrebačka policija.

“Zajedno s policajcima iz Sesveta kroz obavljenu kontrolu utvrđeno je kako je vozač osoba bez državljanstva te kod sebe nikakve dokumente za dokaz o identitetu. Vozač je alkotestiran te mu je očitana koncentracija od 2,40 g/kg alkohola u krvi, ujedno je utvrđeno kako upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje”, dodaju.

 “Nesavjesni vozač je učestali ponavljač prekršaja iz članka 216. st 1 Zakona o sigurnosti prometa na cestama te u zadnjih 11 mjeseci ima pravomoćne tri odluke Suda, zbog čega su ostvareni zakonski uvjeti za primjenjivanje odredbe iz članka 229, stavak 8 Zakona o sigurnosti prometa na cestama odnosno privremeno oduzimanje vozila”, stoji u priopćenju.

Komentari