MONSTRUOZNA MAJKA: Rodila na ekskurziji, a onda učinila nešto u potpunosti poremećeno

commons.wikimedia.org

Dvadesettrogodišnja studentica iz Skoplja T. I. rodila je tijekom apsolventske ekskurzije, djetešce je bacila u kantu za smeće i nastavila put.

Istraga je pokazala da je studentica bila u sedmom ili osmom mjesecu trudnoće. “Porođaj se dogodio dok je studentica bila u toaletu. Nakon porođaja studentica je uzela novorođenu bebu i stavila je u kantu za smeće. Nakon toga, vratila se u autobus i nastavila sa putovanjem”, priopćio je makedonski  MUP.

Tijelo novorođenčeta pronađeno u kanti za smeće

Zaposlenici na graničnom prijelazu Tabanovci su pronašli tijelo u kanti za smeće, nakon čega su to prijavili policiji. Nakon provedene istrage, policija je kontaktirala organizatore ekskurzije i tako pronašla studenticu koja je 30. ožujka ove godine pregledana na jednoj ginekološkoj klinici u Pragu u Češkoj gdje joj je pružena pomoć.

Po završetku ekskurzije, 18. travnja, studentica T. I. privedena je na graničnom prijelazu na ulazu u Makedoniju nakon čega je podvrgnuta dodatnom medicinskom vještačenju.

Beba je mogla preživjeti

Tijekom istrage je utvrđeno da bi novorođenče preživjelo da se porođaj odvijao u odgovarajućim bolničkim uvjetima. Protiv 23-godišnje studentice T. I. podnesena je prijava zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva djeteta pri porođaju.

Izvor: Net.hr


Komentari