KAOS ISPRED KAUFLANDA! 26-godišnjak napao starca, ozlijedio ga, pa još vukao na haubi!

Jalopnik/Ilustracija

Prava mala drama odvijala se na parkiralištu Kauflanda u Paljetkovoj ulici u Bjelovaru tijekom koje je zabilježen čak i fizički obračun, javlja portal Bjelovar.live.

Kako je izvijestila policija, u četvrtak oko 9.50 sati, 26-godišnji vozač je bio nezadovoljan parkiranjem i zaustavljanjem osobnog automobila ispred svog zbog čega je ”sjeo” na trubu. Tom prilikom mu se 62-godišnjak obratio da ne trubi i da malo sačeka te ga upozorio da vozilom ispred njegovog upravlja invalidna osoba.

“Vozio” ga na haubi

Međutim, očito naživciralo 26-godišnjaka koji je izašao iz vozila i te tjelesno napao 62-godišnjaka kojeg je ozlijedio. Potom je, navode iz policije, sjeo u vozilo i pokrenuo ga, a 62-godišnjak se ispriječio ispred vozila i tijelom pokušao spriječiti njegov odlazak. No, mladić ga je na nekoliko metara gurao, odnosno ”vozio” na haubi svog automobila. Nakon što je stariji muškarac shvatio da sve to nema smisla pa se odlučio odmaknuti u stranu, mladić je napustio mjesto događaja. Iz policije navode kako se radi o narušavanju javnog reda i mira pa će protiv mladića podnijeti optužni prijedlog.


Komentari