VATROGASCI U NEOBIČNOJ AKCIJI: Evo kako su spasili djevojčicu kojoj je zapeo prst u metalnoj klupi (FOTO)

Facebook/JVPZG

Vatrogasci su kazali kako je djevojčica bila mirna i odradila je cijelu intervenciju bez panike.

Vatrogasci Javne postrojbe Grada Zagreba imali su zaista nesvakidašnju intervenciju. Naime, jednoj djevojčici zapeo je prst u klupi za sjedenje na tramvajskoj stanici na zagrebačkom Črnomercu. Inače vrlo zahtjevnu intervenciju, naši heroji odradili su upotrebljavajući ručne i baterijske alate za rezanje kojim su razrezali metalnu klupu i oslobodili djevojčici prst bez ikakvih ozljeda.

Vatrogasci su kazali kako je djevojčica bila mirna i odradila je cijelu intervenciju bez panike. “Prekrasna mlada dama je bila izuzetno hrabra i usprkos buci i radovima nije paničarila i bila je izuzetno dobre volje”, napisali su na svojem Facebook profilu.

Doznaje se kako je i ranije bilo slučajeva u kojima je djeci zapinjao prst baš na ovakvim klupama koje se nalaze na autobusnim i tramvajskim stajalištima po gradu. “Takvu istu intervenciju je imala je prije 4 godine 2. smjena. v.p. Jankomir… Radilo se o isto takvoj klupi na autobusnoj stanici u koju je djevojčica gurnula prstić… Izuzetno zahtjevna intervencija, ali je uspješno odrađena… Zato svaka čast dečki”, napisao je u komentarima njihov kolega vatrogasac.

Intervencija broj 537. Neuobičajena intervencija na Črnomercu gdje su vatrogasci Vatrogasne postrojbe Zagreb pomogli…

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Donnerstag, 24. März 2016

>>> BUKNUO POŽAR U CENTRU GRADA: Trg sav u dimu, na teren se sjatili vatrogasci (VIDEO)

>>> ZAGREBAČKI VATROGASCI POKAZALI VJEŠTINE: Evo kako se snalaze naši heroji u izazovnim situacijama (FOTO)


Komentari