“Imam koronu!”, povikao je umirovljenik kad je u Tarantinovom stilu ušetao u poštu u Zaprešiću, a onda je nastala totalna histerija!

Marko Miscevic / Cropix

Jučer, 9. travnja 2020. godine policijski službenici su oko 14.30 sati pružili intervenciju u poslovnici pošte u Zaprešiću u Ulici Drage Švajcara povodom prijave da je u poštu došla osoba koja je naglas, da svi čuju, rekla da je zaražena Covidom-19.

Po saznanju o događaju koji je uznemirio zaposlenice, kroz kriminalističko istraživanje, utvrđeno je da se radi o 69-godišnjaku s područja Zaprešića, a koji to izgovorio naglas revoltiran oko nedostavljanja mirovine na njegovu kućnu adresu. Kroz svoje obraćanje zaposlenicama izjavio da ima simptome virusa i da se zaposlenice trebaju testirati, te da je njemu potvrđen virus, a potom se udaljio iz poslovnice pošte.

Takvo ponašanje 69-godišnjaka uznemirilo je zaposlenike pošte te nekoliko građana koji su čekali ispred poslovnice, a čime je počinio prekršaj iz čl. 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Muškarcu je uručena obavijest da će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Novom Zagrebu.

Komentari

loading...