‘GRIJEMO 250 KVADRATA ZA ŠEST OSOBA’ Vlasnik teretane na Trešnjevci ima poruku za Plenkovića

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Andrija Klarić otvorio je teretanu zbog čijeg je otvaranja priveden prije dva tjedna. Otvorio ju je uz blagoslov Inspektorata koji je skinuo pečat, a u teretani mu istovremeno može biti troje ljudi.

“Sinoć su me nazvali iz Inspektorata i rekli mi da ne skidam sam pečat s vrata teretane i rekli su mi da će oni doći ujutro to skinuti. Rekao sam da nema problema i dogovorili smo se da u 7.50 budemo ispred teretane. Obavijestio sam sve svoje članove koji su trebali doći ranije da nema tih termina i da dođu kasnije. Dobio sam rješenje da mogu raditi. U svakoj dvorani mogu biti tri osobe, inače ih stane 12. Ali, zahvalan sam da možemo barem toliko raditi“, rekao je Klarić za 24sata.

Teretanu Quantum na Trešnjevci održavao je grijanjem dok je bila zatvorena kako bi izbjegao štetu. Mjere i dalje smatra nepotrebnima, te dodaje da se u uslužnim djelatnostima izgubljeno vrijeme ne može nadoknaditi.

“Ovo nas je premijer nagradio, dao nam je da radimo tako da imam tri čovjeka u jednoj dvorani, grijemo 250 kvadrata prostora za šest ljudi. Novac koji smo izgubili teško možemo nadoknaditi. U uslužnoj djelatnosti izgubljeno vrijeme se ne može nadoknaditi“, rekao je.

Komentari