INTERVENIRALA! Pavičić Vukičević spustila svima koji bruje o razdoru u stranci

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

U utorak će se održati 40. sjednica gradske Skupštine, a povodom toga danas je održana konferencija za medije. Prije pitanja novinara riječ je uzela obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević.

“Radi se vjerojatno o posljednjoj sjednici gradske skupštine u ovom sazivu. vrijeme koje je pred nama bit će opterećeno predizbornom utrkom. Izbori su 16. svibnja, danas je 15. ožujka što znači da nam ostaje doista dva mjeseca do izbora. To je vrijeme kad se izgovaraju velike riječi, s jedne strane puno obećanja, s druge strane puno optužbi, ali i prijetnji.

Prestanimo mistificirati mehanizme koji su propisani zakonima i gradskim aktima, zato sam i napravila malu intervenciju u ovoj konferenciji za novinare.

Mi u gradskoj upravi, ali i svi ovlašteni predlagatelji, kad nešto pripremimo, kad je nešto spremno, to se upućuje u proceduru.

Nekorektno je reći da smo u ovu skupštinu nakrcali sve što smo mogli, preko medija nam se poručuje da se s ovim brojem točaka pripremamo izgubiti izbore, ali mi smo pripremamo dobiti izbore. Vjerujem i uvjerena sam da ćemo gradonačelnika dobiti iz redova Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

Vjerujte da se ništa strašno neće dogoditi u iduća dva mjeseca, uvjeravam vas da će isti ovaj tim kroz dva mjeseca, iste ove točke, ali i mnoge točke uputiti u proceduru, u novom sazivu Skupštine, već u lipnju ove godine.

Bandić je imao veliko povjerenje u ovaj tim, imam ga i ja, uvjeravam vas da će upravo ovaj tim nastaviti s radom, s ovim točkama dnevnog reda, s mnogim drugim točkama, izaći ćemo pred zagrebačku javnost i posve sam sigurna da ćemo opravdati povjerenje svih vas”, rekla je Pavičić Vukičević.

Komentari