SINČIĆ OPET U AKCIJI! Ispred Fine bacio tisuću papira: ‘Moraju li neka djeca svaki Božić biti bez poklona, svako ljeto bez mora?’

Izvor: Facebook

Ivan Vilibor Sinčić, poznat je po znakovitim preformansima. Ovoga puta, ispred zgrade FINA-e u Vukovarskoj ulici bacao je tisuće papira, na kojima su ispisane poruke ovršenih građana.

Kako tvrde iz Živog zida, svakodnevnom im stižu poruke nesretnih građana.

“Tisuće vaših pisama izvukli smo sa naših stranica. Pisma sa nevjerojatnim sudbinama, priče o nesretnim spletovima okolnosti koje su vas zarobile, o pogrešnim izborima koji vas proganjaju cijeli život, priče o lošim odlukama koje vas drže na dnu. Zaslužuje li svatko drugu priliku, šansu za novi početak? Moraju li neka djeca svaki Božić biti bez poklona pod borom, svako ljeto bez mora?”, upitao je Sinčić.

Tisuće vaših pisama izvukli smo sa naših stranica. Pisma sa nevjerojatnim sudbinama, priče o nesretnim spletovima…

Objavljuje Ivan Vilibor SinčićUtorak, 3. studenoga 2020.

 

“Postoje dvostruki standardi. S jedne strane HDZ i SDP opraštaju dugove svojim apartčicima VidoševićuMerzel, i drugima, građanima se zbog malog duga naplaćuju ogromni troškovi ovršnog postupka koji građane dovode u blokade. Dok se stranački miljenici voze u jahtama, hrvatski građani nemaju za ljetovanje, nemaju za zimovanje ili djeci staviti poklon pod bor za Božić”, rekao je.

“Nemojmo pristati na ponižavanja, na maltretiranja, na neimaštinu, na ovrhe kakve ne postoje nigdje na svijetu. Nemojmo pristati na bogaćenje njihovih na leđima građana, na leđima naše djece”, zaključio je europarlamentarac.


Komentari