LUDI VIKEND NAŠIH POLITIČARKI: One ne tulumare do zore, ali zato rade nešto neočekivano! (FOTO)

Picmonkey

I dok se neki trude sastaviti Vladu i pregovarati o foteljama, naše dvije političarke svoje vikende provode u zabavnom tonu.

Dok dobar dio nas vikende provodi u društvu prijatelja u noćnim klubovima ili po raznoraznim kafićima ispijajući kave, kratka pića, vina i piva, naše političarke svoje vikende provode na jedan totalno neobičan način. Kako je u Zagrebu u tijeku dvodnevno predstavljanje narodnih običaja šokačkih Hrvata iz Mađarske pod nazivom “Pohod busa iz Mohača”, bivša premijerka i kraljica Twittera među političarima, Jadranka Kosor izašla je s prijateljicom pogledati o čemu se tu radi.

Skupina šokačkih Hrvata iz Mohača šetnjom po centru grada predstavila je narodni običaj – Pohod busa, a jedan od Busa mrežom je ulovio prijateljicu Jadranke Kosor, a bivša premijerka pokazala je kako je spremna spasiti svoju prijateljicu iz ralja Busova.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

I dok se Jadranka Kosor bori s ratobornim Busovima, naša predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, uživa na svojoj turneju po Slavoniji. Na svom Facebook profilu objavila je niz fotografija na kojima, vjerovali ili ne, sudjeluje na kolinju. Uz fotografije na kojima pravi kobasice, pozira sa špekom i kuha čvarke, predsjednica je objavila kako je “Hrvatska tradicija očuvana i u Europskoj uniji”. Predsjednicu smo već navikli gledati u raznim izdanjima. Bojila je stan, lovila ribu, vozi kombajn i lijepi pločice u crkvi, ali nismo očekivali da ćemo ju vidjeti i na kolinju.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

>>> KOSORICA SVJETSKI ODBRUSILA OREŠKOVIĆU: Nećete vjerovati što mu je odgovorila kad ju je pozvao u tim! (VIDEO)

>>> KOSORICA VIŠE NE BIRA RIJEČI: Sarkastičnim komentarom brutalno spustila Karamarku (FOTO)

>>> RAZDRAGANA JAVNOST ODUŠEVLJENA KOLINDOM: Ovakvom slikom ne može se pohvaliti nijedan predsjednik (FOTO)

>>> PREDSJEDNICA PONOVO RASPAMETILA JAVNOST: Ovaj put napravila nešto što je s njom doslovno nespojivo! (FOTO)


Komentari