UŠTEDA JE ZAGARANTIRANA: Savjeti za usne, zube i nokte u kućnoj izvedbi

www.pexels.com

Soda bikarbona pomoći će da vaša koža zablista, a ako želite bijele zube, u tome će vam pomoći jagode.

Danas postoje razni proizvodi koji nam pomažu pri uljepšavanju no umjesto da plaćate skupe proizvode jer većinom kupujete “brand”, a ne finalni proizvod, mogli bi posegnuti za prirodnim preparatima koje zasigurno imate doma, a rezultat je jednak

Ako maštate o punim usnama, efekt možete postići koristeći cimet. Kombinirajte ga s uljem vitamina E i kokosovim uljem, što će vam dodatno povećati usne

commons.wikimedia.org
commons.wikimedia.org

Naime, soda bikarbona pomoći će da vaša koža zablista. Dovoljno je pomiješati samo jednu žlicu sode s gelom za pranje lica i koristiti ga dva puta tjedno.

de.wikipedia.org
de.wikipedia.org

Dosta blogera kune se u češnjak, odnosno njegovu djelotvornost na nokte. Zarežite jedan češnjak, te trljajte njime po noktima, a neki čak savjetuju da ga usitnite, stavite na nokte te zamotate i držite tako neko vrijeme.

kertlap.hu
kertlap.hu

Kokosovo ulje možete koristiti i za skidanje šminke, kao kremu i zamjenu za lak za kosu kad je uvijate. Isprobajte i kokosov puder, koji ne samo da je dobar za vruću čokoladu, nego je i dobra zamjena za suhi šampon, a kosa će vam odlično mirisati. Osim kokosovog ulja, kosu možete ispirati i pivom.

www.flickr.com
www.flickr.com

Ako želite bijele zube, u tome će vam pomoći jagode. Zgnječite jednu i operite zube, a kiseline koje sadrže učinit će ih bijelima.

en.wikipedia.org
en.wikipedia.org

Ako ste kupili nove cipele, nanesite dezodorans na rubove i nećete imati žuljeve, a za depiliranje umjesto pjene, koristite regenerator za kosu.

IZVOR: Ljepota&zdravlje.hr


Komentari