Stanovnik Sesveta na kameri ugledao jeziv prizor: ‘Usred noći mi je ušao u dvorište kao da je njegovo’

Sesvete (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Stanovnik Sesveta objavio je u kvartovskoj Facebook grupi fotografije nadzorne kamere na kojima se može vidjeti kako mu nepoznati muškarac usred noći ulazi u dvorište.

“Čovjek mi je ušao u dvorište kao da je njegovo. Obučen u crno, došao na tamnijim rolama”, napisao je čovjek.

Jezivi prizor zabrinuo je brojne sugrađane, a jedan komentator pojasnio je odakle počinitelju role.

Nepoznati muškarac ušetao je u dvorište u Sesvetama (Foto: Facebook)

“Te role je ranije ukrao u Planinskoj ulici zajedno sa dječjim kolicima (objava o krađi je također u ovoj grupi). Zanimljivo je da ih je ukrao tj obukao i ostavio vlastite tenisice. Nakon toga ukrao je i nečiji bicikl”, napisao je.

Nekad smo sve imali otključano i vrata širom otvorena i nikom ništa nije falilo. Sad nam valjda već trebaju noćne patrole! Kad se sjetim koliko sam puta kao dijete otišla u Savu ponijem, a vratila se pješke, jer sam zaboravila da sam otišla biciklom! I moj narančasti poni me je uvijek čekao na mjestu”, zaključila je Zagrepčanka.

Sličan incident

Podsjetimo, nedavno je jedna građanka objavila sličnu snimku muškarca kako ulazi u dvorišta usred noći.

“Ljudi oprez! Noćas u 3,30 je ulicom Bliznec hodao muškarac i ulazio u dvorišta. Na snimci i slikama možete vidjeti izgled”, napisala je i priložila snimke i fotografije kako bi upozorila sugrađane na sumnjivog muškarca.

Slučaj je, kaže, od strane drugih susjeda u ulici odmah prijavljen i policiji.

“Objavila sam snimku da upozorim susjedstvo. Bliži se ljeto kuće će biti prazne i opreza nikad dosta. Preplašili smo se. Neugodan osjećaj, osjećaj da smo nezaštićeni”, pojasnila je.

Zagrepčani u strahu, snimke otkrile što im muškarac radi u noći po dvorištima: ‘Osjećam se nezaštićeno’


Komentari