Iduće subote u Zagreb dolaze Splićani: Puljak pozvao na prosvjed na Markovu trgu

Foto: Zagreb.info

Predsjednik stranke Centar Ivica Puljak pozvao je u Splićane na prosvjed lijevo-liberalnih stranaka iduće subote u Zagrebu i najavio da će njegova stranka osigurati prijevoz iz Splita na prosvjed, koji bi, kaže, trebao pokazati da ujedinjena oporba može srušiti HDZ.

“Nadam se da će stranke lijevo-liberalnog spektra naći osnovu za ujedinjenje te da ćemo zajednički izaći na parlamentarne izbore da srušimo HDZ,” izjavio je Puljak na konferenciji za novinare.

Dodao je oporbene lijevo-liberalne stranke već duže vrijeme komuniciraju radi ujedinjavanja za izlazak na parlamentarne izbore kako bi pobijedili HDZ. Za vladajući HDZ Puljak je ustvrdio da “želi i dalje razvijati državu straha”.

Sandra Benčić oštro o novom šefu DORH-a: ‘Po noći se s kriminalcima vozi po Zagrebu’

Pri tomu je naglasio kako “nema šansi” da u ovu koaliciju stranka lijevo-liberalnog spektra uđe netko, tko bi surađivao s Hrvatskom demokratskom zajednicom. Puljak je najavio da će i osobno govoriti na subotnjem prosvjedu na Markovom trgu i kako vjeruje da će Markov trg biti ispunjen.

“Ovim skupom želimo ohrabriti one koji žele drugačiju Hrvatsku da imaju mogućnost na parlamentarnim izborima izabrati one koji to mogu i ostvariti,” dodao je.

Puljak kaže i kako je stranka Centar u Splitu pokazala da se može voditi politika koja zagovara drukčiju Hrvatsku.

Ide u posjet: Tomašević traži najstrožu kaznu zbog stradalog radnika Čistoće


Komentari