PRVO LAS VEGAS VJENČANJE OVE GODINE: Na Zrinjevcu rekli ‘DA’, a sve pred Elvisom Presleyem (FOTO)

Otkako je u četvrtak započeo ulični festival Cest is d best, Zagrebačke su ulice posebno vesele i živahne. 

Više nego bogat program ovogodišnjeg Cest is d besta razveseljava ovih dana i najmlađe i najstarije. Međutim, izaziva i one najhrabrije, pa su i ove godine dvoje zaljubljenih odlučili reći sudbonosno da na Zrinjevcu. U sklopu festivala, naš redatelj Mario Kovač privremeno se prerušio u Elvisa Presleya i jučer je između 14:30 i 17:30 spajao zaljubljene duše uz pomoć, dakako, svoje Merlinke.

Jučer se na Zrinjevcu uzeo nepoznati par srednjih godina, na oduševljenje Elvisa, Merlinke i svih prolaznika. No, da je riječ o pravom vjenčanju u stilu Las Vegasa, govori i činjenica da će njihov ‘brak’ trajati kratko, do završetka festivala.

A da je cijeli Zagreb dobio novo ruho, svjedoče prekrasni šareni ukrasi, zastavice, crteži i dekoracije koje se mogu vidjeti na svakome koraku. Uz brojne nastupe glazbenika, gradskim ulicama zavladali su perfomeri i akrobati iz svih krajeva svijeta. 

Ovaj je par svojim nastupom oduševio brojne građane svih uzrasta. Ženska akrobatkinja, balerina, hodala je po staklu, čašama i bocama, a da se uistinu radilo o pravom spektaklu, govori i činjenica da je su oni jedini par koji izvodi show – hodanja po staklenim bocama. Podsjećamo, Cest traje do 5. lipnja 2016. godine, a detaljan program provjerite ovdje. 

>>>JUBILARNI CEST IS D BEST: Počinje ovaj tjedan, dolaze izvođači iz 21 države


Komentari