Priuštite si odmor uz knjigu: Po novi hit jeseni požurite u Mozaik knjižare!

FOTO: Pixabay

Stigla je još jedna uspješnica američke spisateljice Julie Garwood. „Nježni ratnik“ klasična je povijesna romansa jedne od najprodavanijih autorica New York Timesa. Ljubitelji djela Julie Garwood do sada su mogli uživati u gotovo 30 izdanja prevedenih na hrvatski jezik, među kojima su „Sve za Rose“, „Lavlja družica“, „Dar“, „Spas“, „Dvorci“, „Anđeo čuvar“, „Glazba sjene“, „Otkupnina“, „Vjenčanje“, „Crvena ruža“, „Bijela ruža“, „Ružičasta ruža“. Upravo je roman „Nježni ratnik“ prvi naslov kojim se ova autorica predstavila publici 1985. godine, a 35 godina nakon prvog objavljivanja u prijevodu Dijane Ćurković dobio je i svoje hrvatsko izdanje.

Julie Garwood u karijeri je prodala više od 35 milijuna knjiga, a više od 26 romana postali su bestseleri prema New York Timesu. Zbog toga čvrsto drži poziciju jedne od najdražih američkih autorica. „Sve za Rose“ njezin je najprodavaniji roman prema kojem je snimljen film „Rose Hill“.

Elizabeth Montwright jedva je preživjela masakr što je uništio njezinu obitelj i prognao ju iz obiteljske palače. Željna osvete, vraća se u utvrdu prerušena u seljakinju da bi zatražila pomoć od ratnika poznatog kao Sokol – Geoffreyja Berkleyja, moćnog baruna koji je iz njezinoga zamka otjerao ubojice. Samo čovjek kojem je srce tvrdo koliko i mišići mogao bi odoljeti Elizabethinim iskrenim molbama, ali Geoffrey je uvjeren da situaciju drži pod kontrolom i da je, kao pravi ratnik, željan samo njezinih strastvenih zagrljaja. Uzevši je pod okrilje zaklinje se da će je nadvladati, ali dok pokušava obuzdati njezino hrabro srce, postepeno uviđa da je ona jedina žena koja i njegovu okorjelu hladnoću može otvoriti nježnoj snazi ljubavi.

(FOTO) KOJI GENIJALCI! Na vratima veterinarske ambulante osvanula urnebesna napomena: Ukoliko nemate masku, moramo vam izmjeriti temperaturu…


Komentari