Glamur prije svega: Obnavlja se javna rasvjeta na Mostu slobode, a temelji se doslovce raspadaju

Screenshot / Facebook

Na sreću mnogih građana, dovršena je obnova pješačkih i biciklističkih staza i sigurnosne ograde na Mostu slobode. Ovo predstavlja kraj muka svih onih koji svakodnevno prelaze Most. Barem dok ne pogledaju prema dolje.

Dok se kreće u radove na obnovi javne i dekorativne rasvjete koja će koštati 22 milijuna kuna, ostatak mosta jedva se drži. Pogled na bočnu stranu mosta iznimno zabrinjava, gdje kameni blokovi više ne stoje na mjestu, a nekih više ni nema.

Screenshot / Facebook

Osoba koja je objavila fotografiju ne skriva svoje nezadovoljstvo obnovom dekorativnih detalja i zanemarivanjem sigurnosti građana.

“To je više nego jasna slika kako Gradom upravlja Milan Bandić i njegova gradska Uprava. Glamur i visoka politika, nacionalni obzor, domoljublje na maksimalno, a ispod: posve neriješen sustav gospodarenja otpadom i požari na odlagalištu otpada, puknuća magistralnih cjevovoda i gubitak 50% pitke vode u vodovodnom sustavu, poplave kućanstava i prometnica kod malo jačih kiša…samo su vrh naših problema života u glavnom gradu RH, metropoli kako grad voli nazivati gradonačenik. Ah, da! kandidirat će ( ovakav) Zagreb za europsku zelenu prijestolnicu!”, stoji u objavi.


Komentari