ZABRINJAVAJUĆE VIJESTI ZA RAKITIĆA! Barcelona ga na kraju sezone prodaje, ali pojavio se ogroman problem

Talijanski mediji već tjednima pišu o vjerojatnom transferu hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića u Inter, ali sada ispada kako se to ipak neće dogoditi. Naime, Tuttosport na naslovnici svog tiskanog izdanja piše kako Rakitić više nije prva želja Intera, već je to Ilkay Gundogan iz Manchester Cityja.

Sportski direktor Intera Piero Ausilio proveo je ovaj tjedan u Engleskoj, konkretnije, gledao je utakmice Tottenhama i Manchester Cityja te Manchester Uniteda i Barcelone kako bi dodatno skautao Rakitića i Gundogana. Rakitić je odirao jednu od najboljih utakmica ove sezone, o čemu su izvještavali brojni ugledni mediji, uključujući i uglednu Marcu, dok je Gundogan sa svojim Cityjem doživio debakl protiv Tottenhama.

Ipak, na kraju je igrač Cityja postao realnija opcija jer ne želi potpisati novi ugovor s Man. Cityjem i Inter tu vidi priliku da dovede Nijemca turskog porijekla po relativno nižoj cijeni. City ga mora prodati ovoga ljeta ako želi zaraditi bilo što na njemu, ali s druge strane Barcelona pak ne želi produžiti s Rakitićem, što ostavlja podosta manevarskog prostora za pregovaranje o nižoj cijeni.


Komentari