POTPUNO NEJASNA ODLUKA IZBORNIKA DALIĆA: Teško nam je povjerovati da je ovo namjerno učinio

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Bila bi zaista sjajna prilika vidjeti dvojicu perspektivnih reprezentativaca iz udarne postave na djelu u polufinalu Europske lige, Antu Rebića iz Eintrachta i Matea Kovačića iz Chelseaja, međutim, nijedan od njih nije igrao.

Prva utakmica završila je rezultatom 1:1, ali svoj doprinos nisu dali ni Rebić ni Kovačić. Prvi nije mogao igrati zbog žutih kartona, dok je drugi odigrao samo osam minuta. Ono što itekako iznenađuje jest činjenica da je toj utakmici prisustvovao izbornik Zlatko Dalić.

Prilika doista jest bila sjajna, ali se Dalić možda ipak malo preračunao. Rebića ionako nije mogao gledati i zaista bi teško bilo povjerovati da nije provjerio je li njegov krilni napadač raspoloživ za tu utakmicu. No, možda se ponadao da će Kovačić, koji nema neku veću minutažu kod Sarrija u Chelseaju u posljednje vrijeme, dobiti nešto više prilike za pokazivanje svojih vještina jer ipak, u Europskoj ligi ga je Talijan koristio tijekom cijele sezone.

Dalić je na kraju odgledao tek osam Kovačićevih minuta, a kako put ne bi bio potpuno besmislen, možemo se samo nadati da je barem čašica razgovora nakon utakmice bila konstruktivna.


Komentari