Nova zvijezda je sve bliže Maksimiru: ‘U Dinamo bih došao i pješice!’

Foto: HNS

Na pomolu je zaključenje posla oko prelaska Lokomotivinog mladog reprezentativca u redove Dinama. Jasno, radi se o Luki Ivanušecu, 20-godišnjem veznom igraču kojeg se smatra jednim od nositelja igre u nekoj od budućih generacija hrvatske nogometne vrste. Ivanušec je bio i dijelom kontinentalne smotre za igrače do 21 godine u Italiji i San Marinu na kojoj Mini-vatreni nisu imali najbolje nastupe.

Ipak, budućnost mladog Ivanušeca nije upitna. Evidentno je da je Lokomotivu, momčad za sredinu ljestvice HNL-a već prerastao svojim izvedbama, a Dinamo je već reagirao… Nenad Bjelica želi ga u svom rosteru, fali mu upravo jedan takav igrač koji bi mogao nadomjestiti španjolskog “wonderkida” Danija Olma koji je sve bliže odlasku s Maksimira.

Ivanušec je u razgovoru za televiziju Z1 rekao kako bi u Dinamo došao odmah…

“Najbliže sam Dinamu, ali vidjet ćemo hoće li se klubovi dogovoriti. Dinamo bi mi bio najbolja stepenica za daljnji razvoj. Nema straha od konkurencije u Maksimiru. Mislim da bih mogao tamo igrati, a u klub bi došao i pješice…”

Ovih je dana grčki PAOK, čiji je sportski direktor Mario Branco jedno vrijeme bio na toj funkciji u Hajduku, poslao ponudu za njega u visini od tri milijuna eura, ali Ivanušec govori kako grčka liga nije za njega…


Komentari