NOVA ZVIJEZDA BIG BROTHERA: Provjerite što Trušček radi protivnicima u ringu (VIDEO)

Facebook

Iako čisto sumnjamo da će Ivica biti primoran upotrijebiti neko od brojnih oružja iz svojega MMA arsenala, bit će zanimljivo vidjeti ga u situacijama kada mu sustanari “dignu tlak” ili još gore kada krenu nominacije, po mogućnosti javne.

Najaktivniji hrvatski MMA borac, Ivica Trušček, upustio se u novu avanturu, naime, prekaljeni “fajter” sudionik je nove sezone showa Big Brother. Svega nekoliko dana nakon što je sudjelovao na zagrebačkom UFC spektaklu kao pratnja svojem prijatelju i bivšem protivniku Nicolasu Dalbyju, “Terror” Trušček ušao je u Big Brother kuću u kojoj će pokušati provesti pedeset dana i uhvatiti glavnu nagradu od 300 tisuća kuna.

Valja spomenuti kako je Trušček, koji je do sada u kući ostavio dojam mirnog, skromnog i povučenog dečka, u ringu prava zvijer ili bolje rečeno pravi “Terror”. Inače, Ivica ima zavidnu karijeru u MMA-u. Nastupio je u više od 50 borbi, a najpoznatija borba i ujedno najvažnija je ona s prošlogodišnjeg FFC-a 20 spektakla u Draženovom domu, kada je nokautirao Viktora Halmija, prvaka FFC-a u lakoj kategoriji. No, ta borba ostavila je i gorak okus jer nije bila za naslov zbog toga što Trušček nije uspio doći na traženu kilažu od 70 kilograma.

“Big Brother veći izazov od borbe”

Iako ga je najbolje opisati kao vrhunskog MMA borca, Ivicu su u Big Brother produkciji opisali malo drugačije.

“Ivica Trušček je hrvatski borac vrlo aktivan u ringu, no smatra da je preblag. “Big Brother je veći izazov nego borbe”, tvrdi Ivica. Rođen je u Koprivnici, a već kao dijete maštao je o tome da postane borac, a to mu se ostvarilo pa je tako postao MMA borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora. U Big Brother, priznaje, prijavio se zbog novaca jer, kako kaže, mora podmiriti dugove. Za osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare navodi da će šutjeti najviše od svih, a u Kući će mu najviše nedostajati njegova djeca. Ritual kojeg se u Kući neće moći odreći je, kaže, trening. Ivica sebe smatra upornim, povučenim i pravednim, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti galama ili pušenje u spavaonici”, stoji u Ivičinu BB opisu.

Iako čisto sumnjamo da će Ivica biti primoran upotrijebiti neko od brojnih oružja iz svojega MMA arsenala, bit će zanimljivo vidjeti ga u situacijama kada mu sustanari “dignu tlak” ili još gore kada krenu nominacije, po mogućnosti javne.

U slučaju da ste zaboravili što Ivica može u ringu ili ga još niste ni vidjeli, evo prilike da vidite kakav je “Terror” Trušček u svojem prirodnom okruženju.

https://www.youtube.com/watch?v=F1PJixyyI0Y

>>> OTKRIVAMO TKO SU NOVI BIG BROTHER STANARI: Tamara prva koju su izbacili, dvoje već nominirano (FOTO)


Komentari